Σκηνές από αστυνομική ταινία στην Ηλεία! Άρχισε να πυροβολεί στα τυφλά -Κινδύνεψαν 4 παιδιά

Ο δράστης πυροβολούσε αδιάκοπα και στα τυφλά

Σκηνές από αστυνομική ταινία στην Ηλεία-Κινδύνεψαν 4 παιδ

Σαν από αστυνομική ταινία οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στην Ηλεία, σύμφωνα το ilialive.gr.

Πρωταγωνιστής ένας 29χρονος, που ξεκίνησε να πυροβολεί αδιάκοπα προς το σπίτι 41χρονου, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος είναι γείτονας του θύματος. Βγήκε στο παράθυρο του σπιτιού του και άρχισε να πυροβολεί προς το σπίτι του θύματος στα τυφλά, την ώρα που μέσα σε αυτό τόσο το ίδιο το θύμα όσο και η οικογένειά του με τα 4 μικρά παιδιά του. Από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν θύματα.

Τα σκάγια από το όπλο του 29χρονου διαπέρασαν την ξύλινη πόρτα του σπιτιού του 41χρονου, τραυματίζοντάς τον στο χέρι την πλάτη και το κεφάλι. Την ώρα των πυροβολισμών, ο άνδρας άρπαξε αγκαλιά τα τέσσερα παιδιά του και έπεσαν στο πάτωμα για να προστατευτούν.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον 29χρονο να χτύπησε και τη σύζυγο του 41χρονου, η οποία αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Αστυνομίας στον συγκεκριμένο οικισμό που διαμένουν ρομά, ενώ ο δράστης συνελήφθη μετά από αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για παράνομη οπλοχρησία και οπλοκατοχή.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top