Έτσι ΑΝΑΤΡΑΠΗΚΕ το τζιπ του Παντελίδη- ΔΕΙΤΕ σε γραφικό πώς έγινε το τροχαίο

Ο πραγματογνώμονας Δημήτρης Μάδιας εξηγεί τη δική του εκδοχή

Έτσι ΑΝΑΤΡΑΠΗΚΕ το τζιπ του Παντελίδη- ΔΕΙΤΕ σε γραφικό πώς έγινε το τροχαίο

​Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του τροχαίου που κόστισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη. Η οικογένεια του τραγουδιστή εκφράζει ενστάσεις για το ποιος οδηγούσε, οι τοξικολογικές εξετάσεις δείχνουν ότι ο 32χρονος καλλιτέχνης είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ την 18η Φεβρουαρίου, ενώ αναμένονται τα τελικά πορίσματα των δικαστικών αρχών, για να ρίξουν φως στις συνθήκες του δυστυχήματος.

«Το αυτοκίνητο εκτρεπόμενο πέφτει πάνω στην κουπαστή, η κουπαστή εισέρχεται από το σημείο που είναι το ψυγείο του οχήματος. Μετά από το εσωτερικό τοίχωμα του καπό, μπαίνει στην καμπίνα, και εν συνεχεία μπαίνει στη θέση του οδηγού και τον εμβολίζει. Πάει όμως και πιο πίσω και τραυματίζει σοβαρά και την κοπέλα» λέει χαρακτηριστικά ο πραγματογνώμων, Δημήτρης Μαδιάς, δίνοντας τη δική του εκδοχή για το μοιραίο τροχαίο και προσθέτει:

«Ανεξάρτητα από τις οποιεσδήποτε ευθύνες θα μπορούσαν να καταλογιστούν στον οδηγό, τεράστιες ευθύνες φέρει η πολιτεία, για το σημείο του αυτοκινητόδρομου που αποτελεί περιοχή κινδύνου. Αν υπήρχαν αυτά τα προτεινόμενα συστήματα ασφαλείας από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, άλλος θα ήταν ο μηχανισμός ανατροπής και εκτροπής του οχήματος».

Δείτε στο ρεπορτάζ της εκπομπής "Αποκαλυπτικά" και το γραφικό με την πορεία του τζιπ όταν έγινε το τροχαίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τι ζητάει η οικογένεια Παντελίδη για να αναπαυθεί η ψυχή του Παντελή!

Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας της Μίνας-Έχει αρχίσει και θυμάται το τροχαίο με τον Παντελή

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ για το τροχαίο του Παντελίδη- «Μίλησε» το DNA

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top