Χάρις Αλεξίου: «Πήγα σε Γάλλο γιατρό και μου είπε ότι είναι ψυχολογικό»

Η ερμηνεύτρια μιλά για την περίοδο που νόμιζε ότι «έχασε» τη φωνή της

Ακούστε το άρθρο --:-- λεπτά
Με μια ματιά - by STAR AI
  • Η Χάρις Αλεξίου μίλησε για τη ζωή της και τις προκλήσεις που αντιμετώπισε, από την απώλεια του πατέρα της μέχρι την επιτυχία της.
  • Αναφέρθηκε σε μια περίοδο που πίστευε ότι είχε χάσει τη φωνή της και σε συμβουλές που έλαβε από τη Δήμητρα Γαλάνη και Γάλλο γιατρό.
  • Ο γιατρός της είπε ότι οι φωνητικές της χορδές είναι υγιείς και ότι το πρόβλημα μπορεί να είναι ψυχολογικό.
  • Από το 2020 έχει περιορίσει τις εμφανίσεις της, αλλά συμμετέχει στη σειρά «Maestro» και θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Τζένη Τζένη».

Η Χάρις Αλεξίου βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4», όπου έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν.

Χάρις Αλεξίου: Το λεωφορείο της παρέας, η τούρτα και οι αμέτρητες ευχές

Η σπουδαία ερμηνεύτρια θυμήθηκε τα νεανικά της χρόνια και παραδέχτηκε πως στάθηκε τυχερή στη ζωή της, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

«Άλλαξα τη ζωή μου αρκετές φορές. Από παιδάκι 8 χρονών ήρθα στην Αθήνα με την οικογένειά μου, μετά που χάσαμε τον μπαμπά μου και άρχισε η πιο σκληρή ζωή της επιβίωσης. Φύγαμε από ένα αγροτικό περιβάλλον που ο μπαμπάς με αυτό ασχολούνταν και ήρθαμε εδώ. Η μαμά μου, που δεν είχε δουλέψει ποτέ στη ζωή της, βγήκε να μας συντηρήσει», είπε αρχικά η Χάρις Αλεξίου.

«Δεν αισθάνθηκα ποτέ φτωχή γιατί ήταν όλοι φτωχοί. Σκεφτόμουν ότι πρέπει κι εγώ να δουλέψω, να έχω ένα ωραίο σπίτι, να παντρευτώ ένα ωραίο παλικάρι, να κάνω παιδιά. Ήμουν τυχερή γιατί και το ωραίο παλικάρι βρήκα και το παντρεύτηκα και η επιτυχία ήρθε νωρίς και μάνα έγινα και προκοπή έκανα. Δοξάζω τον Θεό γιατί κέρδισα πολλά περισσότερα από αυτά που θα τολμούσα να ονειρευτώ», εξομολογήθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ την Τετάρτη 25 Μαρτίου.

Χαρούλα Αλεξίου: Η ηλικία, οι γάμοι, ο καρκίνος και η υιοθεσία του γιου της 

Η Χάρις Αλεξίου μίλησε για τη ζωή της στο «Στούντιο 4»

Η Χάρις Αλεξίου μίλησε για τη ζωή της στο «Στούντιο 4»

Η ίδια αναφέρθηκε στην περίοδο που νόμιζε ότι «έχασε» τη φωνή της, αποκαλύπτοντας ότι απευθύνθηκε σε γιατρό, ο οποιός της είπε το ίδιο πράγμα που της είχε πει και η Δήμητρα Γαλάνη: «Όταν σταμάτησα να τραγουδάω, η Δήμητρα Γαλάνη μου είπε κάτι φοβερό. Είπα “δεν θα ξανατραγουδήσω, η φωνή μου δεν με ακούει” και μου λέει “α ρε φύγε από εδώ, ψυχολογικό είναι, δεν θες κι γι’ αυτό”. Πάω σε έναν Γάλλο γιατρό, μου λέει “εγώ δεν βλέπω τίποτα στον λαιμό σας, έχετε τις χορδές μιας 18χρονης” και με ρωτάει “μήπως είναι ψυχολογικό;”. Λέω “καλέ εμείς επειδή ήμασταν γεμάτες ψυχολογικά τραγουδούσαμε τόσο καλά, τώρα θα μου πεις εσύ ότι έχω ψυχολογικά; Εγώ με αυτά μεγάλωσα;”»

Το 2020, η Χάρις Αλεξίου ανακοίνωσε ότι σταματά το τραγούδι, κάνοντας από τότε μόνο κάποιες σποραδικές εμφανίσεις. Τα τελευταία χρόνια, το ελληνικό -και όχι μόνο- κοινό την απολαμβάνει στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro», όπου εντυπωσιάζει με τις υποκριτικές της ικανότητες. 

Από τις 23 Απριλίου θα βρίσκεται στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, πρωταγωνιστώντας στην παράσταση «Τζένη Τζένη», στην οποία θα υποδύεται τη Ντιάνα Κασανδρή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top