Το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαϊου, ο Πάνος Κουτσουμπής μοιράστηκε μία πολύ γλυκιά φωτογραφία της κόρης του στο instagram. Ο σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου πλέει σε πελάγη ευτυχίας που κρατάει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί.
Κατερίνα Καινούργιου: Το πιο cute «night outfit» της μικρής Ξένιας!
Μάλιστα, αρκετά συχνά κάνει αναρτήσεις από το σπίτι τους. Αυτή τη φορά μάς έδειξε τα πατουσάκια της μικρής του πριγκίπισσας, η οποία θα πάρει το όνομα Ξένια - Αλεξάνδρα. Το μωράκι φορούσε λευκά πιτζαμάκια με καρδούλες και είχε βολευτεί στην αγκαλιά του μπαμπά της.
Δες την ανάρτησή του:

Αγκαλιά με το μωρό της η Καινούργιου: «Είχα ένα όνειρο, πήρα όσα ήθελα»
Το απόγευμα της Παρασκευής 24 Απριλίου η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε και ένα συγκινητικό βίντεο με στιγμές από την εγκυμοσύνη της έως τις πρώτες αγκαλιές με την κόρη της, σημειώνοντας: «Είχα ένα όνειρο, πήρα όσα ήθελα».
Η Κατερίνα Καινούργιου είχε εκφράσει δημόσια τη συγκίνησή της μέσα από ανάρτησή της, γράφοντας: «Καλώς ήρθες, μικρό μας θαύμα… Από τη στιγμή που σε κράτησα στην αγκαλιά μου, η ζωή μου απέκτησε άλλο νόημα…Μια μικρή ψυχούλα που μόλις έγινε όλος μου ο κόσμος…🥹🙏».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.