Η «χρυσή» Μαρίνα Πατούλη απαντά αν θα έκανε αισθησιακή φωτογράφιση!

«Η αγάπη του κόσμου είναι αυτή που μου δίνει απεριόριστη δύναμη να συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις να παράγω πολιτισμό»

Η «χρυσή» Μαρίνα Πατούλη απαντά αν θα έκανε αισθησιακή φωτογράφιση!

​Για όλους και για όλα μίλησε η Μαρίνα Πατούλη, με αφορμή τον εορτασμό του ενός έτους για τον Πολιτισμό στην Πεύκη και το αποκριάτικο πάρτι που διοργάνωσε.

«Η αγάπη του κόσμου είναι αυτή που μου δίνει απεριόριστη δύναμη να συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις να παράγω πολιτισμό» επισήμανε η Μαρίνα Πατούλη.

Η ίδια απάντησε για το πολυσυζητημένο “χρυσό” σαλόνι: «Εμείς ανοίξαμε το σπίτι μας για να ευχηθούμε «Χρόνια Πολλά» ενόψει των εορτών, τώρα αν το σαλόνι μας ήταν πολύ χρυσό και δεν άρεσε, ζητούμε συγνώμη».

«Μ’ αρέσει ο χορός αλλά δεν θα πήγαινα στο Dancing with the Stars γιατί δεν έχω χρόνο» δήλωσε η σύζυγος του δημάρχου Αμαρουσίου και διευκρίνισε ότι «δεν κινηθήκαμε νομικά εναντίον των Ράδιο Αρβύλα, προχωρήσαμε μπροστά».

«Είμαστε ενήλικες και συνειδητοποιημένοι άνθρωποι και για τις πράξεις μας και για τα λόγια μας. Οι επιλογές κανενός δεν πρέπει να κρίνονται» σχολίασε σε σχετική ερώτηση για τις δηλώσεις Γκλέτσου.

Όσο για μια γυμνή φωτογράφιση; «Δεν θα έκανα ποτέ μια αισθησιακή φωτογράφιση, δεν με εκφράζει. Δεν συνάδει με τον ρόλο που έχω ως εκπαιδευτικός και τον ρόλο μου στην κοινωνία. Με εξιτάρει η πρόκληση αλλά είμαι συντηρητικός άνθρωπος».

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top