Κάθε πρόσφυγας και μία ιστορία!Παιδάκι δίνει καραμέλα στον διασώστη που του βρήκε τα γυαλιά του

Την ίδια καραμέλα που ο διασώστης του είχε χαρίσει νωρίτερα

Κάθε πρόσφυγας και μία ιστορία!Παιδάκι δίνει καραμέλα στον διασώστη που του βρήκε τα γυαλιά του

Συγκλονιστικές ιστορίες κρύβονται πίσω από κάθε ταλαιπωρημένο πρόσωπο πρόσφυγα που περνά από τη χώρα μας και με οποιοδήποτε τρόπο προσπαθεί να φτάσει στα σύνορα, ώστε να συνεχίσει το ταξίδι του στην Ευρώπη.

Ο δημοσιογράφος του STAR, Κώστας Καζακόπουλος, από το Στόμιο των Τεμπών, μεταδίδει ανατριχιαστικές πτυχές από τη ζωή αυτών των ταλαιπωρημένων ανθρώπων… που διανύουν απίστευτες αποστάσεις με τα πόδια προκειμένου να φτάσουν στην Ειδομένη.

Μία 18χρονη κοπέλα «ταξιδεύει» με τον άντρα της για να μεγαλώσει σε ένα καλύτερο κόσμο το μωρό που κυοφορεί.

Την ίδια ώρα, διασώστης συγκινεί με την περιγραφή του, λέγοντας ότι ένα παιδάκι έχασε τα γυαλιά του, εκείνος του τα βρήκε και του τα έδωσε. Το προσφυγόπουλο για να τον ευχαριστήσει, χάρισε στον διασώστη την καραμέλα που του είχε δώσει εκείνος νωρίτερα!

Εθελοντές μοιράζουν τρόφιμα, παιδικές ψυχές που δεν χάνουν την ανεμελιά τους και παρά τις αντίξοες συνθήκες, χαμογελούν παίζοντας σε παιδική χαρά. Άλλοι δοκιμάζουν ρούχα, αφού τα δικά τους έχουν φθαρεί στο ταξίδι τους… από τη Συρία ή το Αφγανιστάν.

Μητέρες προσπαθούν να κοιμήσουν τα παιδιά τους. Κάποια από αυτά είναι νεογέννητα! Πόσο τυχερές θα νιώθουν που κατάφεραν να τα φέρουν ζωντανά στην Ελλάδα…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top