Νέα δεδομένα για το θάνατο του Αλβανού βαρυποινίτη Ιλί Κα��έλι

Οι μώλωπες προκλήθηκαν σε τουλάχιστον 2 διαφορετικά χρονικά σημεία

​Νέα δεδομένα έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το θάνατο του Αλβανού βαρυποινίτη,Ιλί Καρέλι, μετά τις νέες εκτιμήσεις ιατροδικαστών.


Τα δεδομένα αυτά ουσιαστικά αμφισβητούν το ότι ο 42χρονος πέθανε από χτυπήματα που είχε δεχτεί πριν περάσει την πύλη των φυλακών Νιγρίτας.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα εφημερίδας, οι μώλωπες που έφερε ο Καρέλι σε όλο του το σώμα προκλήθηκαν σε τουλάχιστον δύο διαφορετικά χρονικά σημεία.

Κάποια από τα τραύματα έγιναν την ημέρα της δολοφονίας του άτυχου υπαρχιφύλακα, στις 25 Μαρτίου, και κάποια άλλα δύο μέρες μετά, δηλαδή την ημέρα που μεταφέρθηκε στη Νιγρίτα.

Σύμφωνα ��ε τις εκτιμήσεις των ιατροδικαστών, την ημέρα αυτή προκλήθηκαν τόσο το κάταγμα με γκλομπ στο στέρνο του 42χρονου, στο οποίο αποδίδεται προς το παρόν η αιτία θανάτου, όσο και το έγκαυμα στη δεξιά του παλάμη, που πιθανολογείται πως έγινε από ηλεκτροσόκ. Επίσης, κοντά στην ώρα θανάτου τοποθετείται και η αιμορραγία στη μύτη του κρατουμένου.

Τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων, που θα είναι έτοιμα σε περίπου 20 μέρες από σήμερα, αναμένεται να λύσουν το μυστήριο.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top