ΑΥΤΟΙ είναι οι Γεωργιανοί που «ξάφρισαν» 65 σπίτια στην Πελοπόννησο

Είχαν αποκομίσει 200.000 ευρώ

ΑΥΤΟΙ είναι οι Γεωργιανοί που «ξάφρισαν» 65 σπίτια στην Πελοπόννησο
Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα Παρασκευή η Αστυνομία τις φωτογραφίες και τα στοιχεία τριών μελών της εγκληματικής οργάνωσης, που συνελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή, στον Πύργο και την Κυπαρισσία.

Πρόκειται για τους

BOSIKASHVILI GIORGI του PAATA και της CISANA, γεννηθείς στις 27/9/1990 στη Γεωργία, κάτοικος Καλαμάτας Μεσσηνίας
θ3γ.jpg
υ3β.jpg

Οι άνδρες της Αστυνομίας αναζητούν ακόμα έναν συνεργό τους. Να υπενθυμίσουμε ότι οι δράστες ,είχαν διαπράξει εξήντα πέντε διαρρήξεις – κλοπές σε σπίτια στον Πύργο, την Καλαμάτα και την Κυπαρίσσια, ενώ το περιουσιακό όφελος που είχαν αποκομίσει από την παράνομη δράση τους ξεπερνά τις 200.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο εντοπισμός των δραστών έγινε έπειτα από επιχείρηση που οργάνωσε η υποδιεύθυνση της Ασφάλειας Πύργου.

Ειδικότερα σύμφωνα με την κατηγορία που τους αποδίδεται, τουλάχιστον από το μήνα Μάιο του έτους 2013 συγκρότησαν δομημένη εγκληματική οργάνωση και εντάχθηκαν σε αυτή με διακριτούς ρόλους και διαρκή δράση, προκειμένου στη συνέχεια να διαπράξουν εγκλήματα κατά της ιδιοκτησίας με σκοπό το οικονομικό όφελος.

BUTSKHRIKIDZE GIORGI του Igori και της Peti, γεννηθείς στις 11/7/1990 στη Γεωργία, αγνώστου διαμονής
υ1.jpg

υ1γ.jpg
USHVERIDZE OTARIKO του OTARI και της GUGULA , γεννηθείς στις 8/6/1975 στη Γεωργία, αγνώστου διαμονής
υ2α.jpg

υ2β.jpg

Όπως σας αναφέραμε παραπάνω αναζητείται ένας ακόμα συνεργός τους ονόματι KOKHUDZE MIRZA του VALORIA και της CISANA αγνώστων στοιχείων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top