ΣΟΚ: καθηγητής έβαλε κάμερα στα αποδυτήρια και χάιδευε μαθητές Γυμνασίου

Επέστρεψε σε σχολείο της Αττικής παρά τον σάλο

ΣΟΚ: καθηγητής έβαλε κάμερα στα αποδυτήρια και χάιδευε μαθητές Γυμνασίου

Σάλο προκαλεί η απόφαση να επιστρέψει στην εκπαίδευση ένας καθηγητής Γυμνασίου της Αττικής που είχε κατηγορηθεί για παιδοφιλία, καθώς έπεσε στα μαλακά της Δικαιοσύνης!

Ο καθηγητής είχε εγκαταστήσει κάμερα στα αποδυτήρια του σχολείου για να μπορεί να παρακολουθεί τους ανήλικους μαθητές να αλλάζουν για το μάθημα της Γυμναστικής. Ωστόσο, η πράξη του έγινε αντιληπτή και τον κατήγγειλαν, ενώ καταγγελίες έγιναν και επειδή έβρισκε τρόπους να... χαϊδεύει τα ηλικίας 15 ετών παιδιά, με αιτιολογία το ενδιαφέρον του ως εκπαιδευτικός!

Το Πειθαρχικό επέβαλε στον καθηγητή προσωρινή παύση 6 μηνών, ποινή που ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης βρήκε πολύ μικρή και έκανε ένσταση. Η ίδια ποινή, όμως, επιβλήθηκε και σε δεύτερο βαθμό, ενώ το υπουργείο Παιδείας επέβαλε στον καθηγητή παύση μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση και στη Δικαιοσύνη.

Στο δικαστήριο, ο καθηγητής απέρριψε τα περί θωπείας των μαθητών και ισχυρίστηκε ότι έβαλε την κάμερα για λόγους ασφαλείας, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί με περιοριστικούς όρους και να επιστρέψει στο Γυμνάσιο, αν και σε θέση «ψυγείου»!

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top