«Η κοπέλα του Παύλου Φύσσα είναι σοκαρισμένη. Τον είδε να ξεψυχάει μπροστά της» λέει φίλος του

Το προφίλ του 34χρονου: «Εργάτης ήταν. Τον σκοτώσανε γιατί είχε “άντερα”»

«Η κοπέλα του Παύλου Φύσσα είναι σοκαρισμένη. Τον είδε να ξεψυχάει μπροστά της» λέει φίλος του

Σοκαρισμένος είναι ο φίλος του Παύλου Φύσσα, του 34χρονου ράπερ που δολοφονήθηκε άγρια από έναν 45χρονο ακροδεξιό στο Κερατσίνι.

Ο Παύλος, δήλωνε αντιρατσιστής. Ήταν γνωστός στη ραπ σκηνή ως "Killah P". Στα ναυπηγεία όπου εργαζόταν για το μεροκάματο, όλοι τον ήξεραν ως Παύλο Φύσσα.

Μιλώντας στην κάμερα του Star, ο Πέτρος Πουντίδης περιγράφει ποιος ήταν ο καλός του φίλος, και τι συνέβη λίγο μετά την άγρια σφαγή του:

«Σκοτώσανε ένα παιδί, ένα απλό εργάτη. Εργάτης ήταν ο Παύλος. Αν μπαίνανε δυο καράβια και έρχονταν δουλειές, θα ερχόταν πάλι ο Παύλος να κουβαλά σίδερα. Τον σκοτώσανε γιατί είχε τ΄άντερα να τους αντισταθεί».

Τα τραγούδια του ήταν οργισμένα. Σύχναζε στις συνοικίες του Πειραιά και τραγουδούσε σε μουσικές σκηνές, θέλοντας να περάσει το δικό του μήνυμα:

«Ο συγκεκριμένος, πήγε φωτογραφικά. Είχανε ακούσει τα τραγούδια του, γιατί τους τα έχωνε, λέγοντας “τσακίστε τους φασίστες”. Πήγε λοιπόν φωτογραφικά και τον μαχαίρωσε. Ήταν στημένο».

Παράλληλα, τονίζει πως ο Παύλος Φύσσας, «δεν συμμετείχε στις συλλογικές διαδικασίες κανενός κόμματος, αλλά ήταν χαρακτηρισμένος πολιτικά. Ξέραμε όλοι ότι ήταν ενάντια στο φασισμό, και φαινόταν τόσο από τους στίχους όσο και από τα τραγούδια του».

Τέλος, περιγράφει τις σοκαριστικές στιγμές που έζησε η κοπέλα του, που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό, και είδε τον φίλο της να πεθαίνει μπροστά της:

«Η κοπέλα του είναι σοκαρισμένη. Είδε τον Παύλο να ξεψυχάει μπροστά της. Ο Παύλος ήταν το καλύτερο παιδί που έχω γνωρίσει. Δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του».

Η κηδεία του, θα γίνει στις 11 το πρωί της Πέμπτης, στο Νεκροταφείο του Σχιστού.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.



Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top