Κωδικός «40%» για ισχυρή αυτοδυναμία – Τα σενάρια για επτακομματική Βουλή

Μητσοτάκης: «Στις 25 Ιουνίου ο πήχυς της αυτοδυναμίας ανεβαίνει»

«Η χώρα χρειάζεται σταθερή κυβέρνηση με ισχυρή πλειοψηφία για να κάνει πράξη τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις. Στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε για κυβέρνηση όχι για αντιπολίτευση», τόνισε στην ομιλία του στο Περιστέρι τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ξεκίνησε την προεκλογική περιοδεία του από το Περιστέρι, το οποίο έχει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό: πέρα από λαϊκή συνοικία είναι και ένας πολύ μεγάλος δήμος της Αττικής που βάφτηκε για πρώτη φορά «γαλάζιος».

Μητσοτάκης: Η κάλπη είναι και πάλι άδεια – Ζητώ ισχυρή εντολή

«Η κάλπη στις 25 Ιουνίου θα είναι πάλι άδεια. Όλα ξεκινούν πάλι από την αρχή. Μη θεωρήσετε ότι η μάχη αυτή έχει ήδη κριθεί», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Στο Περιστέρι ξεκίνησε τις περιοδείες του για τις εκλογές στις 25 Ιουνίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης 

Στο Περιστέρι ξεκίνησε τις περιοδείες του για τις εκλογές στις 25 Ιουνίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης 

Στη Νέα Δημοκρατία εκτιμούν ότι η επόμενη Βουλή μπορεί να είναι επτακομματική και άρα να χρειαστεί ένα ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό για αυτοδυναμία, ένα ποσοστό δηλαδή τουλάχιστον 40%.

Μητσοτάκης: Η φωτογραφία για τα 6 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του

«Να δώσουμε ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό στη ΝΔ για να υπάρχει σταθερότητα. Όσα περισσότερα κόμματα μπαίνουν στη Βουλή τόσο δυσκολότερη είναι η αυτοδυναμία. Η χώρα χρειάζεται σταθερή κυβέρνηση με ισχυρή πλειοψηφία για να κάνει πράξη τις μεγάλες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις», υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο κ. Μητσοτάκης έχει δώσει εντολή για… «γκάζι» στους πρώην υπουργούς και βουλευτές, καλώντας τους να πάνε πόρτα-πόρτα για την αυτοδυναμία στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Εκλογές 25 Ιουνίου: To πρώτο προεκλογικό σποτ της ΝΔ  

Παράλληλα, προετοιμάζεται και για την επόμενη κυβερνητική μέρα, δηλαδή χαράζει το κυβερνητικό πρόγραμμα και επιλέγει τα πρόσωπα για τα κρίσιμα υπουργεία, εφόσον η ΝΔ έχει αυτοδυναμία και ισχυρή εντολή.

Περιοδεία σε Κρήτη, Θεσσαλία και βόρεια Ελλάδα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συνεχίσει την περιοδεία του στην Κρήτη την Τρίτη και την Τετάρτη, ενώ την Παρασκευή θα μεταβεί στη Θεσσαλία.

Mητσοτάκης στο Τik Τok: 25 Ιουνίου δεν πάμε παραλία, πάμε να ψηφίσουμε

 Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ο κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί στο Άγιον Όρος, σε μια επίσκεψη με ουσιαστική, αλλά και πολιτική σημασία.

Πώς ψηφίζουμε στις 25/6: Τι θα γίνει αν βάλουμε σταυρό προτίμησης

Όπως είπε, θα είναι μαζί του και ο γιος του Κωνσταντίνος, ο οποίος θα επισκεφτεί το «περιβόλι της Παναγιάς» για πρώτη φορά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top