Πώς θα κάνετε μοναδική την BMW Σειρά 5 Touring

Τα αξεσουάρ BMW M Performance που κάνουν την διαφορά

Τα αξεσουάρ BMW M Performance

Η γνώριμη οδηγική απόλαυση BMW, η σπορ εμφάνιση και η σύγχρονη λειτουργικότητα αποτελούν στοιχεία που έχουν βοηθήσει την BMW Σειρά 5 Touring να κατακτήσει μια ξεχωριστή θέση στην premium πλευρά της ανώτερης μεσαίας κατηγορίας. Το αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης έκτης γενιάς της BMW i5 Touring καθιστά ακόμα πιο ελκυστικό αυτόν τον συνδυασμό.

Τα αξεσουάρ BMW M Performance για την BMW Σειρά 5 Touring

Το σύστημα φρένων M Performance των 20 ιντσών εξασφαλίζει απόδοση αντάξια του ονόματός του και μικρές αποστάσεις ακινητοποίησης. Οι κόκκινες δαγκάνες με το τετράχρωμο λογότυπο M φαίνονται ιδιαίτερα διακριτικές σε συνδυασμό με την ανοιχτή σχεδίαση των ακτινών των ζαντών ελαφρού κράματος των 21 ιντσών. Το σπορ σύστημα πέδησης διαθέτει εξαπίστονες σταθερές αλουμινένιες δαγκάνες μπροστά και μονοπίστονες πλευστές δαγκάνες πίσω. Τα μεγάλων διαστάσεων, εσωτερικά αεριζόμενα και διάτρητα ελαφριά δισκόφρενα M Performance παρέχουν βελτιωμένη αντοχή όταν οι θερμοκρασία του ανεβαίνει παρέχοντας έτσι ακόμη μεγαλύτερη ισχύ πέδησης σε ακραίες συνθήκες.

Τα αξεσουάρ BMW M Performance για την BMW Σειρά 5 Touring

Τα διακοσμητικά μαρσπιέ M Performance Carbon μαρτυρούν περίτρανα το δυναμικό προσανατολισμό της νέας BMW Σειράς 5 Touring και της νέας BMW i5 Touring. Με την επιγραφή M Performance, αποτελούν ένα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό όταν οι πόρτες είναι ανοιχτές.

Τα αξεσουάρ BMW M Performance για την BMW Σειρά 5 Touring

Τα αξεσουάρ εκ των υστέρων τοποθέτησης, που είναι ειδικά σχεδιασμένα για κάθε μοντέλο, βελτιώνουν την αεροδυναμική, αναβαθμίζουν το εσωτερικό και καθιστούν πιο σπορ την ανάρτηση, προσφέροντας ιδανικές ευκαιρίες για τη βελτιστοποίηση των δυναμικών δυνατοτήτων της αθλητικής εμφάνισης της νέας BMW Σειράς 5 Touring και της νέας BMW i5 Touring. Τα προϊόντα του προγράμματος Γνήσιων Αξεσουάρ BMW έχουν ήδη πιστοποιηθεί μαζί με ολόκληρο το όχημα, επομένως δεν απαιτείται ξεχωριστή έγκριση από τις αρμόδιες αρχές.

Τα αξεσουάρ BMW M Performance για την BMW Σειρά 5 Touring

θα είναι επίσης διαθέσιμα για όλες τις παραλλαγές του μοντέλου, παράλληλα με το λανσάρισμά τους στην αγορά το Μάιο του 2024, υπογραμμίζοντας το δυναμικό χαρακτήρα της νέας BMW Σειράς 5 Touring και της νέας BMW i5 Touring στην καθημερινή χρήση και στα ταξίδια.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top