Η CUPRA φροντίζει να μην μείνετε στον δρόμο με το ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Η εφαρμογή CUPRA Charging Map για ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Η εφαρμογή CUPRA Charging Map για ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Η CUPRA με το λανσάρισμα της εφαρμογής CUPRA Charging Map αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι οδηγοί χρησιμοποιούν το ηλεκτρικό τους αυτοκίνητο.   Οι οδηγοί της CUPRA μπορούν με αυτή την εφαρμογή infotainment να βρουν εύκολα και αποτελεσματικά σταθμούς φόρτισης, με ενημερωμένες πληροφορίες,  από την οθόνη του αυτοκινήτου τους.  

Οι χρήστες μπορούν εντελώς δωρεάν και με δύο τρόπους να εγκαταστήσουν την εφαρμογή και να την κατεβάσουν στο αυτοκίνητό τους: είτε μέσω της εφαρμογής MyCUPRA από οποιαδήποτε smart συσκευή, είτε μέσω του συστήματος infotainment.  Υπάρχουν ενσωματωμένα ήδη πάνω από 620.000 σημεία φόρτισης σε 27 ευρωπαϊκές χώρες.  Ο οδηγός μπορεί να βρει μέσα από την οθόνη του αυτοκινήτου του οποιοδήποτε σταθμό φόρτισης επιθυμεί, μόλις ανοίξει την εφαρμογή CUPRA Charging Map.  

Η εφαρμογή CUPRA Charging Map για ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Η εφαρμογή CUPRA Charging Map εμφανίζει στοιχεία στο ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης, δίνοντας στον χρήστη τη δυνατότητα να σχεδιάσει το ταξίδι του, λαμβάνοντας υπόψη τα διαθέσιμα σημεία φόρτισης μέχρι να φτάσει στον τελικό προορισμό του.Επίσης, συμπεριλαμβάνεται η δυνατότητα αναζήτησης και ελέγχου διαθεσιμότητας του πλησιέστερου σταθμού φόρτισης, για να κατευθυνθεί  εκεί ο οδηγός άμεσα, απλά και χωρίς άγχος.  

Επιπρόσθετα, το CUPRA Charging Map δημιουργεί και μια κοινότητα όπου οι χρήστες μπορούν να δουν ή και να παράσχουν online βαθμολογήσεις και feedback για τους σταθμούς φόρτισης κάνοντας με αυτό τον τρόπο την πλοήγηση των υπόλοιπων οδηγών πιο εύκολη.  

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top