Ποια ελαστικά προτιμούν κορυφαίες μάρκες Motocross

Τα χαρακτηριστικά για τα οποία τα προτίμησαν

Ποια ελαστικά προτιμούν κορυφαίες μάρκες Motocross

Το επόμενης γενιάς ελαστικό soft-mid MX της Dunlop, Geomax MX34, έχει επιλεχθεί από τρεις διακεκριμένους κατασκευαστές motocross ως το προτιμώμενο ελαστικό standard εξοπλισμού για τις εργοστασιακές εκδόσεις των μοτοσικλετών τους. Μετά την επιλογή του Geomax MX33 πέρυσι, η τελευταία σειρά Geomax επιλέχθηκε από την KTM, την GasGas και τη Husqvarna, ενισχύοντας τη συνεχιζόμενη συνεργασία της Dunlop με κατασκευαστές που ανταγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο motocross.

Το επόμενης γενιάς ελαστικό soft-mid MX της Dunlop, Geomax MX34

Το Geomax MX34 έχει τοποθετηθεί στα μοντέλα KTM 450 SX-F Factory Edition, GasGas MC 450F Factory Edition και Husqvarna FC 450 Rockstar Edition, τα οποία έχουν τον ίδιο σχεδιασμό σασί και αναγνωρίσιμα γραφικά για τις μοτοσυκλέτες που χρησιμοποιούνται από τις αντίστοιχες εργοστασιακές αγωνιστικές τους ομάδες στο απαιτητικό πρωτάθλημα AMA Supercross, το οποίο ξεκίνησε νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Οι μοτοσυκλέτες εργοστασιακής έκδοσης έχουν ενισχυθεί με νέες βελτιώσεις και τεχνολογίες που αλλάζουν το παιχνίδι σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκδόσεις τους. Στόχος είναι να ανεβάσουν την απόδοση σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο και να φέρουν τους αναβάτες όσο το δυνατόν πιο κοντά στο επαγγελματικό επίπεδο, με την υποστήριξη από τα ελαστικά «πρωταθλητών» της Dunlop.

Το επόμενης γενιάς ελαστικό soft-mid MX της Dunlop, Geomax MX34.

Το Dunlop Geomax MX34 σε σχέση με το Geomax MX33 διασφαλίζει βελτιωμένη απόδοση στις στροφές και έλεγχο ολίσθησης μπροστά και πίσω, παρέχοντας σταθερότητα στην ευθεία και έλεγχο στροφών που είναι ζωτικής σημασίας, έτσι ώστε οι αναβάτες να αποδώσουν στο μέγιστο των ικανοτήτων τους στον διαγωνισμό Supercross.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top