Αυτό είναι το νέο Ford Kuga

Το σκαλοπάτι προς την πλήρη ηλεκτροκίνηση

Η Ford αποκάλυψε σήμερα το νέο Kuga, ένα SUV που είναι σχεδιασμένο για να υποστηρίζει τις καθημερινές δραστηριότητες των πελατών με τολμηρή σχεδίαση, έξυπνες τεχνολογίες και ηλεκτροκίνητες εκδόσεις για όλες τις ανάγκες.

Το νέο Kuga αποτελεί ένα ακόμη ορόσημο στο ταξίδι της Ford προς ένα αμιγώς ηλεκτρικό χαρτοφυλάκιο επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη έως το 2035. Η ολοκληρωμένη γκάμα κινητήριων μονάδων που περιλαμβάνει βελτιωμένες επιλογές plug-in υβριδικών (PHEV) και πλήρως υβριδικών συστημάτων (FHEV) αποτελεί το ιδανικό σκαλοπάτι προς την αμιγή ηλεκτροκίνηση δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες να βιώσουν την εκλεπτυσμένη λειτουργία, την άνεση, αλλά και τις μειωμένες εκπομπές ρύπων που μπορούν να προσφέρουν τα ηλεκτροκίνητα συστήματα μετάδοσης.

Το νέο Ford Kuga 2024

Το νέο Kuga εισάγει μια νέα σχεδίαση τόσο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό, με κάθε έκδοση να προσφέρει μια πιο ξεχωριστή εμφάνιση και μοναδικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά. Επίσης, λανσάρεται για πρώτη φορά η νέα έκδοση Active, η οποία διαθέτει πιο στιβαρό στυλ και τεχνικές αναβαθμίσεις που παρέχουν πρόσθετη ευελιξία.

Το  εσωτερικό του νέου Ford Kuga 2024

Στο εσωτερικό, το νέο Ford Kuga διαθέτει βελτιωμένη λειτουργικότητα και πιο απέριττη διάταξη, προσφέροντας σε οδηγό και επιβάτες ένα πιο άνετο και ξεκούραστο περιβάλλον, σε συνδυασμό με προηγμένες λειτουργίες ενημέρωσης, ψυχαγωγίας και άνεσης.

Η τεχνολογία SYNC 4 τελευταίας γενιάς  της Ford είναι στάνταρ και περιλαμβάνει προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως είναι για παράδειγμα πλοήγηση συνδεδεμένη στο cloud και συνδεδεμένο φωνητικό έλεγχο με κατανόηση φυσικής γλώσσας, τα οποία υποστηρίζονται από μια κεντρική οθόνη 13,2 ιντσών με οριζόντιο προσανατολισμό. Η ασύρματη ενσωμάτωση Apple CarPlay και Android Auto 2 παρέχει απρόσκοπτη συνδεσιμότητα smartphone, ενώ η συνδεσιμότητα 5G FordPass υποστηρίζει τη γρήγορη μεταφορά δεδομένων και τις ενημερώσεις λογισμικού που αναβαθμίζουν το όχημα με την πάροδο του χρόνου.

Το νέο Ford Kuga 2024

Το νέο SUV ξεχωρίζει για τη νέα εμπρός όψη του, με την τολμηρή σχεδίαση της μάσκας να πλαισιώνεται από μια μπάρα φώτων LED, η οποία εκτείνεται σε όλο το πλάτος και καταλήγει απρόσκοπτα στους νέους full LED προβολείς του νέου Ford Kuga. Το μπλε οβάλ σήμα της Ford δεσπόζει τώρα σε περίοπτη θέση στο κέντρο της μάσκας, ενώ χαρακτηριστικό είναι επίσης το φουσκωμένο καπό και οι έντονες ακμές του, που τονίζουν τη δύναμη του Kuga.

Το νέο Ford Kuga 2024

Η νέα σχεδίαση των πίσω φωτιστικών σωμάτων που θυμίζει ανεστραμμένο μπαστούνι του χόκεϊ συμπληρώνει τη συνολική αισθητική των προβολέων, ενώ η χαρακτηριστική πινελιά στο πίσω μέρος του νέου Kuga είναι ένα προστατευτικό στοιχείο χαμηλά στον προφυλακτήρα στο χρώμα του πάγου. Ο νέος διαχύτης αέρα και η απουσία λαβής για την πίσω πόρτα ολοκληρώνουν την απέριττη και εκλεπτυσμένη εμφάνιση του πίσω μέρους.

Το νέο Ford Kuga 2024

Το νέο Ford Kuga προσφέρει τώρα μεγαλύτερη διαφοροποίηση μεταξύ των παραλλαγών του, με αποτέλεσμα οι πελάτες να απολαμβάνουν μεγαλύτερη ευελιξία στο να επιλέγουν την έκδοση που ταιριάζει τόσο στις απαιτήσεις όσο και στις ανάγκες τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top