Πού μπορείτε να δείτε αυτή την ειδική έκδοση του Ford Focus

Τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει

Πού μπορείτε να δείτε αυτή την ειδική έκδοση του Ford Focus

Πιστή στο καθιερωμένο πλέον ραντεβού της στο «The Mall Athens» στο Μαρούσι Αττικής, η Ford Motor Ελλάς ετοίμασε για μία ακόμα φορά ένα ιδιαίτερα προσεγμένο stage που βρίσκεται στο επίπεδο 1 του γνωστού πολυκαταστήματος, στο οποίο όλοι οι επισκέπτες μπορούν έως και τις 15 Νοεμβρίου να ενημερωθούν αλλά και να δουν από κοντά το Ford Focus στην περιπετειώδη και 5θυρη έκδοση Active X 1.5L Diesel 115PS A8 FWD. 

Διαθέσιμο στην ελληνική αγορά τόσο στις βενζινοκίνητες εκδόσεις 1.0L EcoBoost 1.0L 125S, 1.0L EcoBoost 155 MHEV και 2.3L EcoBoost 280PS όσο και στην πετρελαιοκίνητη 1.5L 115PS, το Ford Focus προτάσσει μεταξύ άλλων  επιδόσεις και οικονομία καυσίμου, τεχνολογίες συνδεσιμότητας, ασφάλειας και υποβοήθησης οδήγησης, καθώς και κορυφαίο εξοπλισμό άνεσης. 

Καθιστώντας το ακόμα πιο ανταγωνιστικό για τους πελάτες, η Ford προσφέρει όλες τις εκδόσεις του νέου Ford Focus σε συνδυασμό με το καινοτόμο προωθητικό πρόγραμμα FordPlus, το οποίο εξασφαλίζει μοναδικά προνόμια, όπως ονομαστικό επιτόκιο 2,99% (πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975) που διασφαλίζει μια συμφέρουσα αλλά και ελκυστική συνάμα μηνιαία δόση, χαμηλή προκαταβολή από μόλις 5.614€ και 8 χρόνια εγγύηση Ford Protect.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top