Οι τιμές της νέας Mercedes-Benz CLE στην Ελλάδα

Το εντυπωσιακό coupe με τον «αστεράτο» εξοπλισμό

Οι τιμές της νέας Mercedes-Benz CLE στην Ελλάδα

Η Mercedes-Benz συνεχίζει τη μακριά της παράδοσή στα ονειρεμένα σπορ, κομψά αυτοκίνητα με μια νέα, ανεξάρτητη σειρά. Η νέα CLE Coupé αξιοποιεί σχεδιαστικές και τεχνολογικές καινοτομίες της C-Class και της EClass. Με εκφραστική σχεδίαση, πολυτελή εξοπλισμό ανέσεων για μέγιστη εξατομίκευση και σπορ οδηγικές επιδόσεις, το νέο δίθυρο μοντέλο ακολουθεί τη δική του πορεία.

Οι τιμές της νέας Mercedes-Benz CLE στην Ελλάδα

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, την προσοχή προσελκύουν αμέσως η ανεξάρτητη, πλήρως ψηφιακή οθόνη οργάνων 12,3 ιντσών, η κεντρική οθόνη οδηγού 11,9 ιντσών σε κατακόρυφη διάταξη, ώστε να είναι πιο φιλική προς τον χρήστη, και ο δυναμικός ατμοσφαιρικός φωτισμός με 64 χρώματα. Κατόπιν επιθυμίας, μπορεί να επεκταθεί από την κεντρική κονσόλα μέχρι κάτω από τους αεραγωγούς στις άκρες του ταμπλό.

Οι τιμές της νέας Mercedes-Benz CLE στην Ελλάδα

Ενεργοποιώντας τις online υπηρεσίες στην εφαρμογή Mercedes me, η φωνητική υποβοήθηση Hey Mercedes διαθέτει εξαιρετικές δυνατότητες διάλογου και μάθησης. Με τη λειτουργία «Just Talk», το έξυπνο σύστημα φωνητικών εντολών μπορεί πλέον να ενεργοποιηθεί χωρίς τη φράση «Hey Mercedes». Ο πελάτης πρέπει να είναι μόνος του στο όχημα. Όταν η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη, εμφανίζεται ένα κόκκινο σύμβολο μικροφώνου στην οθόνη. Στη συνέχεια, η CLE Coupé είναι έτοιμη και περιμένει τις φωνητικές εντολές. Το Hey Mercedes εξηγεί επίσης τις λειτουργίες του οχήματος και σας υποστηρίζει, για παράδειγμα, αν θέλετε να συνδέσετε το smartphone μέσω Bluetooth. 

Οι τιμές της νέας Mercedes-Benz CLE στην Ελλάδα

Η νέα CLE Coupé θέτει τα πρότυπα στον τομέα της αποδοτικότητας χάρη στον συστηματικό εξηλεκτρισμό και την έξυπνη μείωση κυβισμού. Όλοι οι κινητήρες είναι ήπια υβριδικά μηχανικά σύνολα με ενσωματωμένη μίζα-δυναμό και ηλεκτρικό σύστημα 48 Volt. Διατίθενται τετρακύλινδροι κινητήρες και ο πανίσχυρος 3λιτρος εξακύλινδρος σε σειρά βενζινοκινητήρας.Το κιβώτιο ταχυτήτων 9G-TRONIC εξελίχθηκε περαιτέρω για την προσαρμογή της ενσωματωμένης μίζας-δυναμό (ISG) και τοποθετείται σε όλα τα μοντέλα CLE.

Οι τιμές της νέας Mercedes-Benz CLE στην ΕλλάδαΠολυάριθμα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης, μερικά εκ των οποίων έχουν εξελιχθεί ακόμη περισσότερο, προσφέρουν υποστήριξη ανάλογα με τις συνθήκες για μεγαλύτερη ασφάλεια. Ο πλούσιος βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει το σύστημα εφίστασης προσοχής ATTENTION ASSIST, την ενεργή υποβοήθηση πέδησης, το ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, την υποβοήθηση τήρησης ορίων ταχύτητας και το πακέτο στάθμευσης με κάμερα οπισθοπορείας. Στη Δυτική Ευρώπη, το ενεργό σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC περιλαμβάνεται επίσης στον βασικό εξοπλισμό. 

Οι τιμές της νέας CLE στην Ελλάδα: 

Οι τιμές της νέας Mercedes-Benz CLE στην Ελλάδα

Η παρουσίαση της CLE Coupé στην αγορά ξεκινά στην Ευρώπη τον Νοέμβριο. Θα ακολουθήσει η CLE Cabrio το επόμενο έτος για τους λάτρεις της ανοικτής οδήγησης.

Οι τιμές της νέας Mercedes-Benz CLE στην ΕλλάδαΜε αυτή τη νέα,  ονειρεμένη σειρά, η Mercedes-Benz εκπληρώνει τις επιθυμίες πολλών πελατών της C-Class και της E-Class. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top