Η DS Automobiles βάζει τεχνητή νοημοσύνη στα μοντέλα της

Δωρεάν για τους πρώτους έξι μήνες

Η DS Automobiles βάζει τεχνητή νοημοσύνη στα μοντέλα της

Το ChatGPT είναι ένα παραγωγικό μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης. Αυτή η τεχνολογία χρησιμοποιεί γλωσσικά μοντέλα για την κατανόηση και τη δημιουργία μιας φυσικής και ρευστής αλληλεπίδρασης. Μαθαίνοντας από τεράστιες ποσότητες δεδομένων, το ChatGPT μπορεί να απαντήσει σε μια εντυπωσιακή ποικιλία ερωτήσεων και να παρέχει ακριβείς και σχετικές πληροφορίες.

Η DS Automobiles βάζει τεχνητή νοημοσύνη στα μοντέλα της

Το DS IRIS SYSTEM, που διατίθεται σε ολόκληρη τη σειρά DS 3, DS 4, DS 7 και DS 9, είναι εμπλουτισμένο με ChatGPT AI για να επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία αλληλεπίδρασης μέσα στο όχημα, εξασφαλίζοντας την πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες, καθώς και τη δυνατότητα να ολοκληρώνουν ένα πλήθος εργασιών. Χάρη στην ενσωμάτωση αυτού του νέου χαρακτηριστικού, το σύστημα αναγνώρισης φωνής του DS κατά την διάρκεια της οδήγησης,  αποκτά μια νέα διάσταση, καθώς μετατρέπεται σε ψηφιακό βοηθό αφιερωμένο στην ταξιδιωτική εμπειρία.

Η DS Automobiles βάζει τεχνητή νοημοσύνη στα μοντέλα της

Φανταστείτε τα παρακάτω σενάρια: Κατά την διάρκεια της οδήγησης, ρωτάτε το DS IRIS SYSTEM τι θα μπορούσατε να επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια ενός απογεύματος στο Μπορντό, ή να σας απαριθμήσει τα πιο όμορφα έργα τέχνης που φυλάσσονται στο Μουσείο του Λούβρου, ή να επινοήσει ένα κουίζ για το αγαπημένο σας θέμα ή ακόμη και να δημιουργήσει μια παιδική ιστορία, προσφέροντας μια εντελώς νέα διάσταση στην αλληλεπίδραση μεταξύ του οδηγού και του οχήματος.

Η ενεργοποίηση του συστήματος αποτελεί μια απλή διαδικασία, καθώς χρειάζεται απλώς να μιλήσετε στο DS IRIS SYSTEM λέγοντας "OK IRIS" ή να πατήσετε το ειδικό κουμπί στο τιμόνι. Σε κάθε  περίπτωση, η φωνητική αλληλεπίδραση ξεκινά με ασφάλεια, χωρίς να πάρετε τα μάτια σας από το δρόμο ή τα χέρια σας από το τιμόνι. 

Η DS Automobiles βάζει τεχνητή νοημοσύνη στα μοντέλα της

Η DS Automobiles εγκαινιάζει την πιλοτική φάση "SoundHound AI powered by ChatGPT" στο πλαίσιο της Stellantis για την αξιολόγηση της εμπειρίας των πελατών στα πρώτα 20.000 αιτήματα. Η ενσωμάτωση του ChatGPT στο DS IRIS SYSTEM προσφέρεται χωρίς επιπλέον κόστος για έξι μήνες, εάν η συνδρομή συναφθεί μεταξύ 19 Οκτωβρίου 2023 και 29 Φεβρουαρίου 2024 για τα DS 3, DS 4, DS 7 και DS 9. Αυτή η λειτουργία, η οποία μπορεί να ενεργοποιηθεί άμεσα εξ αποστάσεως μέσω του DS Services STORES, είναι διαθέσιμη σε όλα τα μοντέλα DS που είναι εξοπλισμένα με DS IRIS SYSTEM και είναι προσβάσιμη σε πρώτη φάση στη Γαλλία, τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία και την Ιταλία, σε κάθε μία από τις γλώσσες αυτών των χωρών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top