Toyota: Διαθέτει στόλο οχημάτων στους Ολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024

Υποστήριξη στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Toyota: Διαθέτει στόλο οχημάτων στους Ολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024

Στο ‘Παρίσι 2024’, η Toyota θα διαθέσει περίπου 250 προσωπικά αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα με μπαταρία – καθιστά τρίτροχα C+walkS και όρθια τρίτροχα C+walkT. Και τα δύο έχουν μέγιστη ταχύτητα 6 km/h και είναι εξοπλισμένα με συστήματα ανίχνευσης εμπρόσθιων εμποδίων για την ασφάλεια των οδηγών και των γύρω τους. Η καθιστή έκδοση θα είναι διαθέσιμη για αθλητές, διοργανωτές και εθελοντές, ενώ η όρθια έκδοση θα διανεμηθεί στο προσωπικό και τους εθελοντές ώστε να διευκολύνει τις μετακινήσεις τους στους χώρους της διοργάνωσης ‘Παρίσι 2024’.  

Για τους χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων, η Toyota θα παρέχει επίσης ηλεκτρικά μηχανήματα έλξης αμαξιδίων. Πενήντα εξ αυτών θα είναι διαθέσιμά καθ' όλη τη διάρκεια των αγώνων ‘Παρίσι 2024’ στο χωριό των αθλητών. Επιπλέον 150 θα διατεθούν για την τελετή έναρξης των Παραολυμπιακών Αγώνων παρέχοντας σε αθλητές σε αναπηρικά αμαξίδια εύκολη πρόσβαση για να συμμετάσχουν σε αυτό το μοναδικό γεγονός.

 

Θέλοντας να εξασφαλίσει μία δίκαιη και εύκολη πρόσβαση σε αυτές τις προσωπικές λύσεις μικρο-κινητικότητας στο Παραολυμπιακό Χωριό, η Toyota θα τις προσφέρει ως μία υπηρεσία κοινόχρηστης κινητικότητας μέσω της εφαρμογής κινητού KINTO Share. Η κοινοχρησία αυτών των προϊόντων θα μεγιστοποιήσει τη χρήση τους από τους αθλητές των Παραολυμπιακών αγώνων και το προσωπικό, καθώς και θα διατηρήσει τις διαδικασίες πιο αποδοτικές. 

Η Toyota θα διαθέσει επίσης 150 αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα Toyota Proace Verso με μπαταρία που είναι προσβάσιμα σε αναπηρικό αμαξίδιο για να υποστηρίξει την κινητικότητα των μελών της Ολυμπιακής και Παραολυμπιακής οικογένειας. Μετά το ‘Παρίσι 2024’, όλα τα οχήματα θα παραμείνουν στην περιοχή του Παρισιού, όπου θα προσφέρουν ειδικές υπηρεσίες προσωπικής μετακίνησης σε άτομα σε αναπηρικά αμαξίδια. 

Συνολικά, η Toyota σχεδιάζει να προσφέρει 700 προϊόντα ατομικής κινητικότητας τελευταίου μιλίου (last-mile), όπως C+walkS, C+walkT, ηλεκτρικά μηχανήματα έλξης αμαξιδίων, 250 APM, καθώς και 150 Toyota Proace προσβάσιμα σε αναπηρικό αμαξίδιο, μεταξύ άλλων. Με αυτόν τον τρόπο, η Toyota θα διασφαλίσει ότι οι αθλητές, οι εθελοντές και οι διοργανωτές θα έχουν πρόσβαση στον πιο συμπεριληπτικό και βιώσιμο στόλο κινητικότητας που υπήρξε ποτέ σε Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες.  

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top