Πανελλήνια πρεμιέρα για το νέο Renault Mégane E-Tech Electric

Πανελλήνια πρεμιέρα για το νέο Dacia Spring Electric

Πρεμιέρες για Renault Mégane E-Tech Electric και Dacia Spring Electric

Το Group Renault, θα συμμετέχει με δύο πανελλήνιες πρεμιέρες στη φετινή «Mobility 2023»,Πιο συγκεκριμένα, η Renault θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό το νέο Mégane E-Tech Electric. Πρόκειται για το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της νέας εποχής Renault που σηματοδοτεί την απαρχή της εφαρμογής του πλάνου στρατηγικού σχεδιασμού Renaulution. Το Renault Megane 5ης γενιάς βασίζεται στην τελείως καινούρια πλατφόρμα ηλεκτρικής αρχιτεκτονικής CMF-EV, έχει ισχύ 220 ίππους και αυτονομία έως 450 χιλιόμετρα. Η σύγχρονη δομή του του επιτρέπει βέλτιστη εκμετάλλευση των εσωτερικών χώρων, καθώς και την πιο συμμετοχική οδηγική εμπειρία της κατηγορίας.

Πανελλήνια πρεμιέρα για το νέο Dacia Spring Electric

Παράλληλα, η Dacia θα παρουσιάσει το νέο Spring Electric. To νέο Spring, είναι το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της Dacia.  Εξοπλίζεται με σύγχρονο ηλεκτροκινητήρα 65 ίππων, ενώ έχει αυτονομία έως 310 χιλιόμετρα μέσα στην πόλη. Διατίθεται στην πλούσια εξοπλιστική έκδοση Extreme, έχει χώρο αποσκευών 290 λίτρα, ενώ, ανάλογα την υποδομή, μπορεί να φορτίσει έως 80% σε λιγότερο από 1 ώρα.

Η «Mobility» διοργανώνεται για 3η συνεχή χρονιά, στον ανοιχτό προαύλιο χώρο του εμπορικού κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι, φιλοξενώντας ηλεκτροκίνητα, επαναφορτιζόμενα plug-in οχήματα και υβριδικά μοντέλα όλων των κατηγοριών. Εφέτος οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να την επισκεφτούν από τις 14-23 Σεπτεμβρίου, τις καθημερινές από τις 17.00 – 21.00 και το Σάββατο από τις 11.00 – 20.00, ενώ η πρόσβαση στο χώρο της «Mobility» είναι ελεύθερη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top