Το Hyundai IONIQ 6 πήρε τα...«μυαλά» των στελεχών εταιρειών

Το Hyundai IONIQ 6 πήρε τα...«μυαλά» των στελεχών εταιρειών

Το Hyundai IONIQ 6 πήρε τα...«μυαλά» των στελεχών εταιρειών

Τα ετήσια βραβεία, που διοργανώνονται από το κορυφαίο περιοδικό εταιρικών πωλήσεων «Fleet World» του Ηνωμένου Βασιλείου, επιδιώκουν να αναδείξουν τα καλύτερα οχήματα της αγοράς για εταιρικούς στόλους καθώς και τις τεχνολογικά εξελιγμένες προτάσεις του κλάδου.Το Hyundai IONIQ 6 αναδείχθηκε νικητής στην κατηγορία “Best EV Compact Executive Car”, με τους κριτές να επαινούν τη συνολική απήχηση που έχει στους εταιρικούς πελάτες, χαιρετίζοντας το υψηλό επίπεδο των προδιαγραφών και των καινοτόμων χαρακτηριστικών του.

Το εσωτερικό του Hyundai IONIQ 6

Η βράβευση από το Fleet World αποτελεί μια ακόμη σημαντική διάκριση για το IONIQ 6, το οποίο βασίζεται στην Electric-Global Modular Platform (E-GMP) όπως και το πολυβραβευμένο IONIQ 5. Νωρίτερα τον Απρίλιο, το IONIQ 6 βρέθηκε την κορυφή των World Car Awards κατακτώντας τους τίτλους World Car of the Year, World Electric Car και World Design Car of the Year, αντίστοιχους με αυτούς του IONIQ 5 το 2022.

Το Hyundai IONIQ 6 αναδείχθηκε “Best EV Compact Executive Car”

Επιπλέον, οι κριτές των World Car Awards βράβευσαν τη δημιουργική δύναμη πίσω από την κομψή σχεδίαση Streamliner του IONIQ 6, τον κ. SangYup Lee, Executive Vice President και Head του Hyundai και Genesis Global Design Centre, ως World Person of the Year. Το IONIQ 6 ανακηρύχθηκε επίσης «Saloon of the Year» στα βραβεία GQ Car Awards 2023, ενώ παράλληλα πέτυχε βαθμολογία ασφάλειας πέντε αστέρων και βραβεύτηκε ως «Best in class» στην κατηγορία «Large Family Car» από τον διάσημο θεσμό Euro NCAP.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top