Νέες εκδόσεις εξοπλισμού για τα Audi A6 και A7 -Πότε έρχονται

Δείτε σε ποιά σημεία τα βελτίωσαν

Νέες εκδόσεις εξοπλισμού για τα Audi A6 και A7

Τα μοντέλα Audi A6 και Audi A7 και S ανανεώνονται με αφορμή τη νέα προϊοντική χρονιά 2024, με μια εντυπωσιακή, high-end εμφάνιση. Εκτός από τις νέες επανασχεδιασμένες εξοπλιστικές εκδόσεις με ανεξάρτητα σχεδιαστικά στοιχεία εμπρός και πίσω, τα μοντέλα της πολυτελούς κατηγορίας διαθέτουν πλέον έντονα χρώματα τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, νέα σχέδια ζαντών και αναβαθμισμένο στάνταρ εξοπλισμό.  

Νέες εκδόσεις εξοπλισμού για τα Audi A6 και A7

Το Audi virtual cockpit ανήκει πλέον στον βασικό εξοπλισμό. Προσφέρει έναν πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων με οθόνη 12,3 ιντσών και ανάλυση full HD 1.920 x 720 pixel. Οι οδηγοί χειρίζονται το Audi virtual cockpit μέσω του πολυλειτουργικού τιμονιού και έχουν την επιλογή της κλασικής προβολής ή της όψης infotainment.

Οι πελάτες μπορούν τώρα να επιλέξουν μεταξύ basic, advanced και πακέτων S line για το εξωτερικό του A6 Sedan και Avant και μεταξύ της basic και S line για το A7 Sportback. Κάθε έκδοση εξοπλισμού χαρακτηρίζεται από μοναδικά σχεδιαστικά στοιχεία εμπρός και πίσω.

Νέες εκδόσεις εξοπλισμού για τα Audi A6 και A7

Εκτός από τις επιλογές εξατομίκευσης για το εξωτερικό, υπάρχει το πακέτο S line για το εσωτερικό. Εδώ, το εσωτερικό, το ταμπλό και η επένδυση οροφής είναι όλα σε μαύρο χρώμα. Το σπορ δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι με μαύρα χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων διαθέτει ραφές αντίθεσης, συμπεριλαμβανομένων των λαβών του τιμονιού από διάτρητο δέρμα. Το υποπόδιο και τα πεντάλ είναι από ανοξείδωτο χάλυβα.

Νέες εκδόσεις εξοπλισμού για τα Audi A6 και A7

Το πακέτο S line για το εσωτερικό διαθέτει καθίσματα επενδυμένα με ύφασμα "Sequenz"/ συνδυασμό δέρματος για το Audi A6 και από μικροΐνες Dinamica "Frequenz"/ συνδυασμό δέρματος με ανάγλυφο S στις πλάτες των μπροστινών καθισμάτων για το Audi A7. Τα διακοσμητικά μαρσπιέ των μπροστινών και πίσω θυρών με ένθετα αλουμινίου είναι φωτιζόμενα και έχουν γράμματα S μπροστά. 

Νέες εκδόσεις εξοπλισμού για τα Audi A6 και A7

Συνολικά δώδεκα εξωτερικά χρώματα είναι τώρα διαθέσιμα για τα μοντέλα Audi A6 και A7 και τις αντίστοιχες S εκδόσεις τους. Για πρώτη φορά, το χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει Arcona White και Madeira Brown Metallic. Το Grenadine Red Metallic και το Ascari Blue Metallic είναι πλέον διαθέσιμα για τα μοντέλα S και τα πακέτα S line. Τα διακοσμητικά ένθετα στο εσωτερικό τώρα είναι διαθέσιμα σε οκτώ διαφορετικές εκδόσεις. Νέες προσθήκες είναι ένθετα ξύλου σε Olive Tree Natural και Ash Volcanic Grey Natural και ένθετα καλυμμένα με μικροΐνες Dinamica. 

Τα ανανεωμένα Audi A6 και Audi Α7 θα είναι διαθέσιμα για παραγγελία στην Ελλάδα από τα μέσα Ιουνίου. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top