Το Nissan Ariya ελέγχεται από το σαλόνι του σπιτιού σας

Με το Nissan Ariya μπορείτε να πιάσετε... κουβεντούλα

Το Nissan Ariya ελέγχεται από το σαλόνι του σπιτιού σας

Το Ariya είναι εξοπλισμένο με όλα τα συστήματα συνδεσιμότητας της Nissan που είναι διαθέσιμα μέχρι σήμερα. Επιπρόσθετα, το Ariya διαθέτει τις αποκλειστικές τεχνολογίες του e-Pedal Step, για επιτάχυνση και επιβράδυνση χρησιμοποιώντας ένα μόνο πεντάλ, του e-4ORCE 4WD,  του συστήματος κίνησης σε όλους τους τροχούς  που έχει σχεδιαστεί για τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα της Nissan, καθώς και το προηγμένο σύστημα υποβοήθησης οδήγησης ProPILOT με Navi-link. 

Το σύστημα infotainment, συμβατό με Android Auto και Apple CarPlay, που επιτρέπει την αλληλεπίδραση με τα smartphones του οδηγού και των επιβατών και τη διαχείριση των εφαρμογών από την οθόνη αφής της κεντρικής κονσόλας. 

Το σύστημα φωνητικών εντολών που μπορεί να ενεργοποιηθεί από τη θέση του οδηγού, για να συμβουλευτείτε το αυτοκίνητο ή να ενεργοποιήσετε ορισμένες λειτουργίες χωρίς να απομακρύνετε τα μάτια σας από το δρόμο. Απλώς πείτε: "Hello Nissan" ή "Hey Nissan", για να λάβετε πληροφορίες σχετικά με το όχημα, το δρομολόγιο του ταξιδιού, επιλέξτε μια λίστα αναπαραγωγής αγαπημένης μουσικής, ή προσαρμόστε τη θερμοκρασία στην καμπίνα. 

Η οθόνη του Nissan Ariya

Η εφαρμογή NissanConnect Services, η οποία μέσω smartphone σας επιτρέπει να κλειδώνετε και να ξεκλειδώνετε από απόσταση τις πόρτες, να χειρίζεστε την κόρνα και τα φώτα. Το σύστημα ειδοποίησης, που προειδοποιεί εάν το αυτοκίνητο χρησιμοποιείται πέρα από μια προκαθορισμένη περίμετρο, χρόνο ή ταχύτητα. Πρόκειται για μια πολύτιμη λειτουργία, ειδικά  για τους γονείς που δίνουν το αυτοκίνητο στα παιδιά τους για χρήση. 

Το σύστημα κλιματισμού του Nissan Ariya

Οι λειτουργίες Home-to-Car που, από την άνεση του σαλονιού σας, σας επιτρέπουν να γνωρίζετε την κατάσταση του αυτοκινήτου (πίεση ελαστικών κ.α.) και ενεργοποιούν μια σειρά εντολών, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής του προορισμού του ταξιδιού στο σύστημα πλοήγησης, ή την ρύθμιση της θερμοκρασίας στην καμπίνα (για ηλεκτρικά οχήματα). 

Τρισδιάστατοι χάρτες και ζωντανή κυκλοφορία, όλα προσβάσιμα από την οθόνη πλοήγησης, καθώς και ενημερώσεις OTA (Over The Air) των χαρτών, για να γνωρίζετε τις συνθήκες κυκλοφορίας, σε πραγματικό χρόνο. Πλοήγηση από πόρτα σε πόρτα (Door-to-Door), η οποία, μέσω της εφαρμογής, παρέχει επίσης ενδείξεις για την κάλυψη της απόστασης  με τα πόδια, από το σημείο στάθμευσης του  οχήματος. 

Τα χειριστήρια του Nissan Ariya

Η λειτουργία My Car Finder η οποία, μέσω της εφαρμογής, βοηθά τους κατόχους να βρουν το αυτοκίνητό τους σε πολυσύχναστους χώρους στάθμευσης. 

H λειτουργία  Battery Manager: σας επιτρέπει να ελέγχετε την κατάσταση της μπαταρίας, να διαχειρίζεστε τη φόρτιση από απόσταση και να εντοπίζετε σημεία φόρτισης.

 Το πλαινό μέρος του Nissan Ariya  

Το Ιntelligent Route Planner : σε περίπτωση προγραμματισμένου ταξιδιού, το σύστημα στέλνει μια υπενθύμιση για την ώρα αναχώρησης. Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, παρακολουθεί τις συνθήκες του δρόμου και προτείνει εναλλακτικές διαδρομές για τη μείωση του χρόνου άφιξης στον προορισμό σας. 

Απομακρυσμένη αναβάθμιση λογισμικού: πρόκειται για το over the air σύστημα ενημέρωσης λογισμικού που εγκαθίσταται για πρώτη φορά στο Ariya. .  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top