To νέο Renault 5 θα κάνει την εμφάνιση του στο Γαλλικό Open

Το πρώτο της ειδικής σειράς Roland-Garros του μελλοντικού αμιγώς ηλεκτρικού

To νέο Renault 5 θα κάνει την εμφάνιση του στο Γαλλικό Open

H Renault, από το 2022, είναι ο κορυφαίος συνεργάτης του γαλλικού Open. Στο φετινό τουρνουά, το πρωτότυπο Renault 5 παρουσιάζεται σε σατινέ μεταλλικό χρώμα – το πρώτο της ειδικής σειράς Roland-Garros του μελλοντικού αμιγώς ηλεκτρικού Renault 5, ενώ την πρώτη της εμφάνιση κάνει και μία νέα έκδοση του πρωτότυπου 4EVER Trophy. 

Tο Renault 5

Η Renault παραχωρεί, για τη μεταφορά αθλητών και παραγόντων, έναν στόλο 185 οχημάτων, μεταξύ των οποίων 90 ηλεκτρικά Mégane E-Tech, 30 full hybrid Austral E-Tech και 20 νέα full hybrid Espace E-Tech.Οι τρείς ‘tennis ambassadors’ συμμετέχουν στην πρωτοβουλία εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Renault με την ονομασία ‘Give Me 5’, η οποία εστιάζει στην προσπάθεια να βοηθήσει νέους ανθρώπους από υποβαθμισμένες γειτονιές 
Το πίσω μέρος του Renault 5
Στα πλαίσια αυτής της πρωτοβουλίας, η Renault ανανεώνει το “Let Challenge” κατά τη διάρκεια του French Open. Κάθε φορά που το μπαλάκι χτυπάει την κορυφή του net μετά από ένα σερβίς, και πέφτει στην αντίπαλη περιοχή, η Renault προσθέτει 100€ στο ταμείο της πρωτοβουλίας. Κατά τη διάρκεια του Roland-Garros του 2022 συγκεντρώθηκε το ποσό των 161.400€, ενώ με τη συνδρομή της Renault το τελικό ποσό έφτασε τις 235.000€ – ποσό με το οποίο κατασκευάστηκαν τρία γήπεδα τένις στη Λυών, τη Μασσαλία και το Γκρινί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top