Το νέο ηλεκτρικό MINI Cooper SE Cabrio είναι για...λίγους

Ποιά είναι η αυτονομία του και πότε έρχεται

Παρουσιάστηκε το νέο ηλεκτρικό MINI Cooper SE Cabrio  2023

Η MINI παρουσιάζει την ευρεία γκάμα προϊόντων της στην 20ή Διεθνή Έκθεση της Αυτοκινητοβιομηχανίας. Οι φίλοι της MINI θα έχουν την ευκαιρία να δουν πολλά και ενδιαφέροντα εκθέματα. Το αμιγώς ηλεκτρικό MINI Cooper SE Cabrio γιορτάζει την παγκόσμια πρεμιέρα του στη Σαγκάη.

Το MINI Cooper SE Cabrio

Με περιορισμένο αριθμό 999 αντιτύπων, θα δώσει τη δυνατότητα στους φίλους της μάρκας MINI στην Ευρώπη να απολαύσουν διασκεδαστική οδήγηση στην ύπαιθρο από τον Απρίλιο του 2023.Τα περιορισμένης παραγωγής αντίτυπά του είναι διαθέσιμα στα χρώματα Enigmatic Black και White Silver τονίζοντας τον αποκλειστικό χαρακτήρα του MINI Cabrio με λεπτομέρειες εξοπλισμού ειδικές για την έκδοση με την επιγραφή 1 από 999. 

Το MINI Cooper SE Cabrio

Με αυτονομία 201 χλμ. μετρημένη στον κύκλο δοκιμών WLTP, είναι εφικτές οι υπαίθριες εξορμήσεις πολύ πέρα από τα όρια της πόλης. Εκτός από την αμιγή ηλεκτροκίνηση, η MINI πρωτοπορεί και με τις ειδικές ζάντες ελαφρού κράματος της έκδοσης, οι οποίες είναι κατασκευασμένες κατά 100% από δευτερογενές αλουμίνιο. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι για την παραγωγή τους χρησιμοποιείται πράσινη ηλεκτρική ενέργεια, οι εκπομπές CO2 μπορούν να μειωθούν σημαντικά σε σύγκριση με τις συμβατικές διαδικασίες παραγωγής.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top