MINI Cooper S Clubman ALL4: Ταξίδι σε μια χώρα με όριο ταχύτητας τα 90 χλμ.

Χαίρεσαι μόνο την επιτάχυνση

MINI Cooper S Clubman ALL4 Ισλανδία ταξίδι

Ας είμαστε ειλικρινείς: Ποιος θα ονειρευόταν να πάει διακοπές στην Ισλανδία πριν από 20 χρόνια; Σήμερα η Ισλανδία είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους τουριστικούς προορισμούς.Αυτός και μόνο ο λόγος είναι αρκετός για  τους ‘πρωτάρηδες’ της Ισλανδίας, για να περιηγηθούν στο νησί με το MINI Cooper S Clubman ALL4.


Το όνομα της διαδρομής που διανύουν  είναι ‘Χρυσός Κύκλος’ (Golden Circle). Παίρνουν τον δρόμο Ringroad (road 1) προς Selfoss. Το MINI Cooper S Clubman ALL4 (συνδυαστική κατανάλωση καυσίμου: 6,7 – 6,3 l/100 km σύμφωνα με το WLTP, συνδυαστικές εκπομπές CO2 : 152 - 144 g/km σύμφωνα με το WLTP) δεν επιτρέπεται να απελευθερώσει όλη την ισχύ του, ακόμα και στον μεγαλύτερο και πιο καλοφτιαγμένο δρόμο της Ισλανδίας. Ασφαλώς όμως, σας αφήνει να καταλάβετε πόσο δυναμικό είναι χάρη στη ροπή των 280 Nm.

Η μέγιστη επιτρεπόμενη ταχύτητα στην Ισλανδία είναι 90 km/h. Αυτή δεν είναι καν αρκετή για το σπριντ 0 - 100 km/h, την οποία το Clubman μήκους 4,26 m πετυχαίνει σε 7,2 δευτερόλεπτα, χάρη στον 4-κύλινδρο turbo κινητήρα 2,0 λίτρων που αποδίδει 178 hp. Η τελική του ταχύτητα σε αυτό το δρόμο μπορεί να φτάσει τα 228 χλμ./ώρα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top