Ford: Ντεμπούτο για το αγωνιστικό Team Fordzilla P1

Με ταχ'υτητες έως και 435 χλμ./ώρα

Ford Team Fordzilla P1 παρουσίαση

Κάνοντας το ντεμπούτο του στο mobile gaming, το TFZ-P1 θα διαγωνιστεί σε περισσότερες από 75 πίστες, που περιλαμβάνουν τολμηρά εναέρια άλματα, σε ένα παιχνίδι που έχει συγκεντρώσει περίπου 500 εκατομμύρια downloads από τότε που λανσαρίστηκε. Το όχημα θα αποτελέσει ένα premium βραβείο για τους συμμετέχοντας σε ένα νέο, in-game 10ήμερο φεστιβάλ που θα ξεκινήσει στις 2 Σεπτεμβρίου, το οποίο ακολουθεί αμέσως μετά από μία από τις μεγαλύτερες ενημερώσεις του παιχνιδιού.

Η εμφάνιση του TFZ-P1 στο Asphalt 8 θα προσφέρει επίσης στους οπαδούς του είδους την ευκαιρία να δουν το όχημα με νέα χρώματα που φτάνουν τα οκτώ. Οι εικονικές τελικές ταχύτητες έως και τα 435 km/h – με πρόσθετο nitro-boost περίπου 48 km/h – και η επιτάχυνση 0-100 km/h σε μόλις 1,12 δευτερόλεπτα, εξασφαλίζουν έντονη δράση γεμάτη αδρεναλίνη.

Το ταξίδι του αγωνιστικού TFZ-P1 ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2020, όταν οι gamers κλήθηκαν να ψηφίσουν για το συνολικό πακέτο και τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου στο Twitter, συμπεριλαμβανομένης της διαμόρφωσης των καθισμάτων, της θέσης του κινητήρα και του καθορισμού του cockpit. Σχεδόν 250.000 ψήφοι υποβλήθηκαν από τους fans κατά τη διαδικασία της ψηφοφορίας.Στη συνέχεια, οι σχεδιαστές της Ford υπέβαλαν σχέδια με βάση αυτά τα χαρακτηριστικά, με ένα εξωτερικό σχεδιασμένο από τον Arturo Ariño και ένα εσωτερικό που ήταν το όραμα του Robert Engelmann να επιλέγονται ως νικητές. Μόλις τρεις μήνες μετά την αποκάλυψη του τελικού σχεδίου, ένα μοντέλο πλήρους κλίμακας του οχήματος αποκαλύφθηκε στην gamescom 2020.

Από τότε το TFZ-P1 έχει εξελιχθεί σε προσομοιωτή αγώνων και στη συνέχεια σε μία live-streaming πλατφόρμα, ενώ στην πορεία έχει βαφτεί με διαφορετικά εξωτερικά φινιρίσματα, ανάμεσά τους ένα πειραματικό ανακλαστικό πορτοκαλί. Πιο πρόσφατα, επέστρεψε στον εικονικό κόσμο με την εισαγωγή του σε ένα δημοφιλές παιχνίδι αγώνων που βασίζεται σε κονσόλα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top