50 Jahre BMW M: Οι συλλεκτικές εκδόσεις της BMW M3 και της BMW M4 

Σε αυστηρά περιορισμένη παραγωγή 

50 Jahre BMW M συλλεκτικές εκδόσεις

Η BMW M GmbH γιορτάζει τώρα πέντε δεκαετίες ζωής. Στις 24 Μαΐου 1972, υπογράφηκε η συμφωνία συνεργασίας για την BMW Motorsport GmbH. Ακριβώς μετά από 50 χρόνια, η εταιρεία - γνωστή πλέον ως BMW M GmbH - παρουσιάζει μία αποκλειστική συλλογή από ειδικές εκδόσεις που σηματοδοτούν αυτή την ξεχωριστή επέτειο.Οι εκδόσεις BMW M 50 Jahre της BMW M3 Sedan και την BMW M4 Coupe είναι περιορισμένης παραγωγής,με  αποκλειστικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά και εξατομικευμένες προαιρετικές επιλογές εξοπλισμού. 


Οι ειδικές εκδόσεις αντλούν ισχύ από έναν εξακύλινδρο εν σειρά κινητήρα, που αποδίδει έως 375 kW/510 hp, με τεχνολογία M TwinPower Turbo και υψηλόστροφο χαρακτήρα. Ανάλογα με την έκδοση του μοντέλου, η ισχύς του μεταφέρεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός 6-τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου ή ενός M Steptronic 8 σχέσεων με Drivelogic, ή πλήρως μεταβαλλόμενη κατανομή ισχύος σε όλους τους τροχούς με χρήση της τεχνολογίας M xDrive.


Ο αποκλειστικός χαρακτήρας των ειδικών εκδόσεων, είναι το αποτέλεσμα μιας συγκεκριμένης, για κάθε αγορά, διαμόρφωσης με μοναδικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά και έναν αυστηρά περιορισμένο αριθμό αντιτύπων (σε κάθε περίπτωση). Με αυτό τον τρόπο, συναρπαστικά σπάνια αυτοκίνητα δημιουργούνται για τις πιο σημαντικές αγορές οχημάτων σε όλο τον κόσμο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top