Ducati και Francesco Bagnaia μαζί για άλλες δύο σεζόν του MotoGP

Πάνε για τίτλους

Ducati Francesco Bagnaia MotoGP

H Ducati Corse και ο Francesco Bagnaia κατέληξαν σε συμφωνία που θα δει τον Ιταλό αναβάτη να τρέχει στο MotoGP με την εργοστασιακή μοτοσυκλέτα Desmosedici GP της Ducati Lenovo Team, για ακόμα δύο χρόνια. Το συμβόλαιο του Ιταλού που έληγε στο τέλος αυτής της σεζόν, επεκτάθηκε και για αυτές του 2023 και 2024.

Γεννημένος το 1997, ο “Pecco” Bagnaia έκανε το ντεμπούτο του στο MotoGP το 2019 με τη Desmosedici GP της Pramac Racing Team. Αγωνίστηκε με την ίδια ομάδα τη σεζόν 2020, φτάνοντας στο πρώτο του βάθρο στο Grand Prix Lenovo του San Marino και στη Rimini Riviera, όπου τερμάτισε δεύτερος.


Ο γεννημένος στο Τορίνο αναβάτης «προβιβάστηκε» στην επίσημη ομάδα της Ducati πέρυσι και συνέχισε να εντυπωσιάζει αφού πήρε την pole position και τερμάτισε στην 3η θέση στο εναρκτήριο GP της σεζόν 2021 στο Κατάρ, ενώ σύντομα έγινε ένας από τους κύριους διεκδικητές του τίτλου. Με εννέα βάθρα, τέσσερις νίκες και έξι pole position, ο Bagnaia ολοκλήρωσε το 2021 στη 2η θέση και πλέον ανυπομονεί για το νέο πρωτάθλημα, το οποίο θα ξεκινήσει στις 6 Μαρτίου στο Losail International Circuit, στη Ντόχα του Κατάρ.
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top