SKODA FABIA Rally2 evo; Δοκιμές σε ακραίες καιρικές συνθήκες

Πότε θα είναι διαθέσιμη

SKODA FABIA Rally2 evo δοκιμές

Η SKODA Motorsport εξελίσσει εντατικά τη νέα SKODA FABIA Rally2 evo. Την ίδια στιγμή που το τρέχον μοντέλο θριαμβεύει στο Ράλλυ Μόντε-Κάρλο, εναρκτήριο αγώνα της σεζόν, οι Τσέχοι μηχανικοί δουλεύουν πάνω στην ολοκαίνουργια FABIA, η οποία ως αγωνιστικό αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμη από το καλοκαίρι. Πρόσφατα, η SKODA Motorsport βρέθηκε στη βόρεια Φινλανδία, στον Αρκτικό Κύκλο και σε ακραίες χειμερινές συνθήκες, με τις θερμοκρασίες έως τους -14 βαθμούς Κελσίου.

Σε δρόμους βαθιά καλυμμένους με χιόνι, ο πρωταθλητής της WRC2 για το 2021 και νικητής της κατηγορίας στο πρόσφατο Ράλλυ Μόντε-Κάρλο Andreas Mikkelsen (NOR), ο πέντε φορές νικητής στο WRC Kris Meeke (GBR) και ο Φινλανδός πρωταθλητής ράλλυ Emil Lindholm (FIN), οδήγησαν για πέντε μέρες το αυτοκίνητο δοκιμών στα όριά του.



Μηχανικοί και οδηγοί εστίασαν σε δύο τομείς: την ανθεκτικότητα και αξιοπιστία του αγωνιστικού αυτοκινήτου και τις συνθήκες διαβίωσης του πληρώματος. Το τελευταίο είναι εξίσου σημαντικό και δεν έχει να κάνει μόνο με την άνεση αλλά και την ασφάλεια. Για παράδειγμα, το παρμπρίζ δεν πρέπει να θολώνει και η θερμοκρασία μέσα στο αυτοκίνητο να διατηρείται μέσα σε συγκεκριμένα επίπεδα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top