Hyundai SANTA FE: Πότε έρχεται στην Ελλάδα

Νέες διακρίσεις για την εταιρεία

Hyundai διακρίσεις

Το Hyundai Motor Group αποτελεί την κορυφαία αυτοκινητοβιομηχανία στη μελέτη αξιοπιστίας οχημάτων της J.D. Power για το 2022 στις ΗΠΑ (VDS) καταλαμβάνοντας συνολικά τρεις από τις τέσσερις κορυφαίες θέσεις στην κατάταξη της έρευνας, ξεπερνώντας όλες τις ευρωπαϊκές και ιαπωνικές μάρκες.Η Hyundai κατέκτησε κορυφαία διάκριση στην κατηγορία των μεσαίων SUV με το Hyundai SANTA FE, η είσοδος του οποίου στην Ελληνική αγορά αναμένεται το προσεχές καλοκαίρι με Full hybrid και Plug-in hybrid 6-θέσιες και 7-θέσιες εκδόσεις. Επίσης, η εταιρία κατέκτησε αντίστοιχη διάκριση και στην κατηγορία μεσαίων sedan με το Hyundai SONATA.

Η Hyundai βελτίωσε τη βαθμολογία της κατά τέσσερις θέσεις συνολικά και μία θέση στην κατηγορία mass-market κατακτώντας την τρίτη θέση με βαθμολογία 148, ξεπερνώντας τον μέσο όρο της βιομηχανίας κατά 44 μονάδες και εξασφαλίζοντας την υψηλότερη κατάταξή της στη μελέτη VDS.

Για την VDS 2022, η J.D. Power ερεύνησε 29.487 πελάτες στις ΗΠΑ από 32 μάρκες αυτοκινήτων. Εξετάστηκαν μόνο οι επαληθευμένοι αγοραστές και μισθωτές καινούργιων αυτοκινήτων και ελαφρών φορτηγών (μοντέλων του 2019) που έχουν ταξινομηθεί για προσωπική χρήση. Η μελέτη επανασχεδιάστηκε για πρώτη φορά φέτος με αυστηρότερα κριτήρια, ώστε να εντοπίζει ακόμη περισσότερες περιοχές προβλημάτων και άρα ακόμη πιο ρεαλιστική απεικόνιση της αξιοπιστίας των οχημάτων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top