Το εκατομμυριοστό PEUGEOT 3008 κατασκευάστηκε στο εργοστάσιο Sochaux

Η επιτυχία συνεχίζεται

PEUGEOT 3008 εκατομμυριοστό εργοστάσιο κατασκευή

Στην παρουσίαση του PEUGEOT 3008 στην Ελλάδα τα στελέχη του ομίλου Συγγελίδη που αντιπροσωπεύει την μάρκα είχε μιλήσει με ιδιαίτερα θερμά λόγια για το νέο μοντέλο. Δικαιολογημένα καθώς η πορεία του 3008 απέδειξε τα λεγόμενασ τους. Η τελευταία γενιά PEUGEOT 3008 έχει στεφθεί με μεγάλη επιτυχία και έχει ήδη ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο οχήματα σε παραγωγή παγκοσμίως. Ξεκίνησε την πορεία του κατακτώντας τον πολυπόθητο τίτλο του Αυτοκινήτου της Χρονιάς από τους δημοσιογράφους του ειδικού τύπου, πριν ακόμη λανσαριστεί στην αγορά,  και έκτοτε έχει λάβει 76 βραβεία παγκοσμίως. 

Στη Γαλλία, το PEUGEOT 3008 ηγείται της κατηγορίας του ήδη από τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του. Στην Ευρώπη, είναι δεύτερο σε κατάταξη στη μεγάλη κατηγορία των SUV για το 2021. Επιπρόσθετα, έχει κατακτήσει ισχυρή θέση και στη Νότια Ευρώπη, αφού αποτελεί το νούμερο 1 SUV σε πωλήσεις στην Πορτογαλία και το δεύτερο στην Ιταλία και την Ισπανία.

Η Ευρώπη κατέχει το 65% των πωλήσεων PEUGEOT 3008, ενώ το μεγαλύτερο ποσοστό πωλήσεων παγκοσμίως αφορά σε πολύ πλούσιες εκδόσεις με αυτόματο κιβώτιο, γεγονός το οποίο αναδεικνύει και τη μετάβαση της μάρκας στην premium κατηγορία.

Το PEUGEOT 3008 διαθέτει συστήματα υποβοήθησης  οδήγησης νέας γενιάς, καθώς επίσης και το PEUGEOT i-Cockpit με νέα εμφάνιση υψηλής ποιότητας και οθόνη αφής 10 ιντσών. Το εν λόγω μοντέλο ενσαρκώνει τέλεια τη «Δύναμη της Επιλογής» (Power of Choice), αφού προσφέρεται είτε με κινητήρα Plug In Hybrid και κίνηση στους 2 ή τους 4 τροχούς, είτε με κινητήρα εσωτερικής καύσεως, συνδυάζοντας την οδηγική απόλαυση με τις καλές επιδόσεις.

Το PEUGEOT 3008 έχει κατακτήσει μία ξεχωριστή θέση στη συνείδηση των καταναλωτών, χάρη στην ποιότητά του, αλλά και το μοντέρνο εξωτερικό του σχεδιασμό. Το εσωτερικό, με το i-Cockpit®, προσφέρει μία ατμόσφαιρα υψηλής αισθητικής και προηγμένης τεχνολογίας που προσφέρει άνεση στους πελάτες. Έτσι, το 3008 έχει έναν από τους υψηλότερους δείκτες συνολικής ικανοποίησης πελατών πανευρωπαϊκά.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top