Η Peugeot Γιαννίρης στην διεθνή έκθεση καινοτομίας και τεχνολογίας Helexpo

Η μετάβαση στην ψηφιακή εποχή

Peugeot Όμιλος Γιαννίρη έκθεση Helexpo

Η Peugeot Γιαννίρης, επίσημος διανομέας και επισκευαστής Peugeot στην ελληνική αγορά, δίνει το «παρών» στη δημοφιλή έκθεση καινοτομίας και τεχνολογίας που θα λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Helexpo, στη Θεσσαλονίκη, 14-16 Οκτωβρίου. Πρόκειται για το BEYOND 4.0, ένα διεθνές ορόσημο για τη βιομηχανία της Ν. Α Ευρώπης και της Μεσογείου. 

Αναλυτικότερα, η έκθεση έχει σχεδιαστεί για να δώσει απαντήσεις στις ανάγκες της βιομηχανίας και να γίνει σημείο συνάντησης των πιο λαμπρών ταλέντων και προϊόντων του κόσμου. Θα πραγματοποιηθούν πρωτοποριακές ομιλίες και σεμινάρια, αναφορικά με τη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή και οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με λύσεις για την αυτοματοποίηση των υπηρεσιών που προσφέρουν, καθώς και για την αύξηση της παραγωγικότητάς τους. 

Ο Όμιλος Γιαννίρη, κατέχοντας κορυφαία θέση στον χώρο της αυτοκίνησης στη Βόρεια Ελλάδα τα τελευταία 50 χρόνια, θα συμμετάσχει στο μεγάλο αυτό γεγονός, παρουσιάζοντας προϊόντα της σύγχρονης εξηλεκτρισμένης γκάμας της Peugeot. Παρόντες στο γεγονός, επίσης, θα είναι η Κεντρική Διεύθυνση Δήμων και Περιφερειών Ελλάδος, καθώς και πληθώρα εταιριών από το χώρο της Πληροφορικής και της Τεχνολογίας. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top