Η Peugeot ΓΚΑΛΛΟ συμμετέχει στο Ράλι Ακρόπολις

Με τους Σάββα Λευκαδίτη και Κώστα Κόντο 

Peugeot ΓΚΑΛΛΟ  Ράλι Ακρόπολις συμμετοχή

Η επιστροφή του Ράλι Ακρόπολις στο πρόγραμμα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι (WRC) στις 9-12 Σεπτεμβρίου, μετά από 8 χρόνια απουσίας, είναι η σημαντικότερη είδηση των τελευταίων ετών για τον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό.  Κατά το πέρασμα των δεκαετιών, η σχέση των Ελλήνων αγωνιζόμενων με τον  Εθνικό μας αγώνα υπήρξε άρρηκτη, γεγονός που συνεχίζεται μέχρι σήμερα, όπως αποδεικνύει και η παρουσία των πληρωμάτων από τη χώρα μας, στον 9ο γύρο του φετινού WRC.  

Πιστή στο ραντεβού με το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις και τηρώντας την οικογενειακή παράδοση, η Peugeot ΓΚΑΛΛΟ ετοιμάζεται, με πλήρωμα τους Σάββα Λευκαδίτη-Κώστα Κόντο, για την πρώτη συμμετοχή με το νέο Peugeot 208 Rally4 που θα έχει  το Νο.61 στις πόρτες. Ο λόγος για ένα αυτοκίνητο το οποίο διαθέτει κίνηση στους εμπρός τροχούς και έχει εξελιχθεί από την Peugeot Sport. 

Στόχος του έμπειρου πληρώματος, είναι ο τερματισμός στην καλύτερη δυνατή θέση και η επικράτηση στην άτυπη κατάταξη των δικίνητων αυτοκινήτων, στο πλαίσιο της κλάσης RC4. 

Χορηγοί αυτής της προσπάθειας είναι οι εταιρείες Αναγνώστου Φυτοχώματα, Κιτάντζης Φυτά και Εφόδια, Landmacon Α.Ε. Κατασκευές Πρασίνου, Θ.Κ. Σκαγιάς ΑΒΕΕ (SKAG), Lotos Oil και Cafe 25 seconds Vari. Χορηγός επικοινωνίας είναι οι «4ΤΡΟΧΟΙ», περιοδικό με ιστορία 50 ετών στην καρδιά της αυτοκίνησης και του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα.  

Το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις θα έχει ως επίκεντρο την πόλη της Λαμίας. Η εκκίνηση θα δοθεί την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει η «Cosmote 5G Athens Stage», που θα αποτελέσει για πρώτη φορά στην ιστορία του αγώνα, ειδική διαδρομή στο κέντρο  της Αθήνας. Ο αγώνας θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στη Λαμία, έπειτα από 15 ειδικές διαδρομές, συνολικού μήκους 292,19 αγωνιστικών χιλιομέτρων.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top