Τώρα το ηλεκτρικό 500αράκι με 288 ευρώ τον μήνα

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα Fiat 500 “GO easy”

Fiat 500 “GO easy” πρόγραμμα απόκτησης

Με το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό 500, η Fiat ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της, με ένα μοντέλο που ήρθε με τη σειρά του να αλλάξει τα δεδομένα στη νέα εποχή της εξηλεκτρισμένης αυτοκίνησης. Με μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως η διάθεση τριών αμαξωμάτων (hatchback, cabrio και 3+1), δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2, αυξημένη αυτονομία (έως 460χλμ.) αλλά και εξαιρετικά προηγμένο σύστημα πολυμέσων, το ηλεκτρικό 500 αποτελεί το πλέον ολοκληρωμένο μοντέλο μηδενικών ρύπων της κατηγορίας. 


Ένα τόσο πρωτοποριακό μοντέλο, δεν θα μπορούσε παρά να συνοδεύεται και από ένα εξίσου πρωτοποριακό πρόγραμμα απόκτησης, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά τη δέσμευση της Fiat για την παροχή προηγμένων και παράλληλα προσιτών αυτοκινήτων. Με το ειδικά σχεδιασμένο για το νέο ηλεκτρικό 500, πρόγραμμα “GO easy”, το μοντέλο είναι διαθέσιμο με προκαταβολή από μόλις 5.963 ευρώ και μηνιαία δόση 288 ευρώ. Σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος χρήσης ενός αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου, το “GO easy” κάνει πραγματικά προσιτό για όλους το ηλεκτρικό Fiat 500.


Το “GO easy”, το οποίο αποτελεί κομμάτι του καινοτόμου προγράμματος e-FREEWAYS της FCA Bank, δεν σταματά στην ευκολία απόκτησης, αλλά προσφέρει και την ευελιξία που αναζητά κάποιος κατά την αγορά ενός αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Λαμβάνοντας υπόψη τις μεταβαλλόμενες ανάγκες και συνθήκες, το “GO easy”, καταρρίπτει τις συνήθεις δεσμεύσεις που συνοδεύουν την αγορά ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου, επιτρέποντας στο χρήστη να διασφαλίσει την μελλοντική αξία του αυτοκινήτου του ή ακόμα και να αλλάξει το αυτοκίνητο με ίδιο ή άλλου τύπου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Fiat 500 “GO easy” οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο διανομέων της μάρκας σε όλη την Ελλάδα και στις ακόλουθες ιστοσελίδες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top