Η υψηλότερη διάκριση στη Nissan για την προστασία του περιβάλλοντος

Ο ρόλος του ηλεκτρικού LEAF

Nissan διάκριση προστασία περιβάλλον

Η Nissan έχει αναγνωριστεί από την Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος (EPA) των Η.Π.Α. με το  βραβείο αειφόρου αριστείας ENERGY STAR του 2021, την υψηλότερη διάκριση που έχει δοθεί σε οργανισμούς που αφοσιώνονται στην προστασία του περιβάλλοντος,  με το να κάνουν τις επιχειρήσεις τους πιο αποδοτικές, ως προς τη διαχείριση των ενεργειακών πόρων. Η παραπάνω βράβευση, σηματοδοτεί τη δέκατη  συνεχή χρονιά όπου η EPA έχει ξεχωρίσει την Nissan για τη συνεχιζόμενη δέσμευσή της στη μείωση των εκπομπών αερίων θερμοκηπίου και στη βελτίωση της διαχείρισης ενέργειας στις εγκαταστάσεις της,  στις Η.Π.Α. 

Οι προσπάθειες της Nissan για μείωση της κατανάλωσης ενέργειας περιλαμβάνουν τη μετάβαση σε αποδοτικότερες τεχνολογίες όπως ο φωτισμός με LED, τη συμμετοχή όλων των εργαζομένων στη διαχείριση ενέργειας και τη ενεργειακή απόδοση στο σχεδιασμό, όπως η φιλική προς το περιβάλλον διαδικασία βαφής. 

Το 2020, η Nissan πέτυχε απόλυτη μείωση ενέργειας κατά 21% σε ολόκληρο το αποτύπωμα παραγωγής στις Η.Π.Α. Από τότε που έγινε συνεργάτης ENERGY STAR το 2006, η Nissan έχει εξοικονομήσει σχεδόν 8 τρισεκατομμύρια BTUs της ενέργειας που απαιτείται για την κατασκευή και τη συναρμολόγηση οχημάτων. Αυτή η εξοικονόμηση είναι ισοδύναμη με την ποσότητα ενέργειας που απαιτείται για να διανύσει ένα Nissan LEAF πάνω από 8,3 δισεκατομμύρια μίλια ή περισσότερα από 44 “δρομολόγια”, μετ 'επιστροφής, από τη Γη στον ήλιο. 

Η αναγνώριση της Nissan  με τη διάκριση ENERGY STAR Partner of the Year και το βραβείο αειφόρου αριστείας, στηρίζει τον στόχο της αυτοκινητοβιομηχανίας να επιτύχει ουδετερότητα άνθρακα στις παγκόσμιες δραστηριότητές της και τον κύκλο ζωής των προϊόντων της έως το 2050, βασιζόμενη στα δεκαετή προγράμματα για τη μείωση των εκπομπών και την παροχή τεχνολογιών ηλεκτρικών οχημάτων που ωφελούν το περιβάλλον και την κοινωνία. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top