Η εντυπωσιακή αεροδυναμική τoυ Nissan Ariya 

Πρόκειται να είναι το πιο αεροδυναμικό Nissan crossover που κατασκευάστηκε

Nissan Ariya αεροδυναμική

Έχοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία, για πάνω από μια δεκαετία, στον τομέα των ηλεκτρικών οχημάτων και της καινοτομίας στα crossovers, το Ariya αναμένεται να γίνει το πιο αεροδυναμικό crossover της Nissan από το 2007, χρονιά που δημιούργησε την συγκεκριμένη κατηγορία οχημάτων, με στόχο έναν συντελεστή οπισθέλκουσας (Cd) 0,297.


Από τις ακριβείς διαμορφωμένες γραμμές του αμαξώματος έως τους στρατηγικά τοποθετημένους αεραγωγούς , η προηγμένη αεροδυναμική του Ariya αναμένεται να βελτιώσει την επιδόσεις μεγάλης αυτονομίας του προηγμένου ηλεκτρικού κινητήριου συνόλου. Όλες αυτές οι προσπάθειες, υπό την ηγεσία ομάδων μηχανικών από όλο τον κόσμο, θα οδηγήσουν σε μια αναμενόμενη αύξηση της εμβέλειας που θα ανακοινωθεί επισήμως μετά την έγκριση τύπου του οχήματος, αργότερα μέσα στο έτος.


Κάθε στοιχείο του σχήματος του Ariya προσαρμόστηκε με μικροσκοπική λεπτομέρεια από τις τεχνικές ομάδες του Nissan Technical Center Europe, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το επίπεδο πάτωμα του Ariya προφέρει μια σταθερή και προβλέψιμη κύλιση, ενώ η αεροδυναμική έξυπνη ασπίδα στην πρόσοψη και οι καθαρές γραμμές του αμαξώματος μειώνουν την οπισθέλκουσα. Τελειοποιημένο από τις ομάδες σχεδιασμού στην Ιαπωνία και το Ηνωμένο Βασίλειο, το αποτέλεσμα είναι ένα καθαρό σχήμα που βοηθά το όχημα να “σκίζει” τον αέρα, βελτιστοποιώντας κατά πολύ την οδήγηση.


Με 5 εκδόσεις του ARIYA διαθέσιμες για την Ευρώπη, το αμιγώς ηλεκτρικό coupé crossover θα ταιριάξει απόλυτα στις ανάγκες του υποψήφιου Ευρωπαίου αγοραστή. Μπορείτε να δείτε περισσότερα αλλά και να δηλώσετε ενδιαφέρον για το Nissan ARIYA, προκειμένου να είστε από τους πρώτους που θα λαμβάνουν αποκλειστικές ενημερώσεις, μεταβαίνοντας στον ιστότοπο https://www.nissan.gr/vehicles/new-vehicles/ARIYA.html

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top