Πόσο κοστίζει η νέα Ducati Multistrada V4 στην Ελλάδα 

Για πρώτη φορά μοτοσυκλέτα παραγωγής διαθέτει εμπρός και πίσω ραντάρ

Ducati Multistrada V4 τιμή Ελλάδα

Από την πρώτη της γενιά, το 2003, η Multistrada της Ducati ταυτίστηκε με αυτό που υπόσχεται το όνομά της: μία μοτοσυκλέτα για κάθε δρόμο, “multi strada”. Σχεδιασμένος αποκλειστικά για τη Multistrada, ελαφρύς, compact, εξαιρετικά ομαλός στις χαμηλές στροφές, με άφθονη δύναμη στις μεσαίες και δυναμικός στις υψηλές.

Ένας κινητήρας με πολλές προσωπικότητες, ικανός να ανταποκριθεί σε χρήση εντός πόλης, σε μεγάλα ταξίδια και σε light off-road διαδρομές. Ο V4 Granturismo έχει χωρητικότητα 1.158 κ.εκ. και αποδίδει 170 ίππους (125 kW) στις 10.500 σ.α.λ. με μέγιστη ροπή 125 Nm (12,7 χλγρμμ.) στις 8.750 σ.α.λ.Η υιοθέτηση του νέου κινητήρα Granturismo V4 και η αντικατάσταση του δεσμοδρομικού συστήματος από ελατήρια, επιτρέπει σημαντική επιμήκυνση των διαστημάτων μεταξύ των εργασιών συντήρησης: αλλαγή λαδιού κάθε 15.000 χλμ., έλεγχος και ενδεχόμενη ρύθμιση βαλβίδων κάθε 60.000 χλμ.


Η Multistrada V4 είναι η πρώτη μοτοσυκλέτα στον κόσμο με σύστημα ραντάρ εμπρός & πίσω. Σε συνεργασία με την Bosch, αναπτύχθηκε το σύστημα ραντάρ το οποίο επιτρέπει τη χρήση του Adaptive Cruise Control & Blind Spot Detection, με στόχο τη μέγιστη ασφάλεια του οδηγού. 


Η νέα Ducati Multistrada V4 είναι διαθέσιμη στο Ducati Athens και το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών της Ducati σε όλη την Ελλάδα, από την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου, με προτεινόμενη λιανική τιμή από 20.600 € και εργοστασιακή εγγύηση τεσσάρων ετών. Παράλληλα, διατίθεται και με το πρόγραμμα DUCATI4U, με προνομιακό επιτόκιο μόλις 3,9%, το χαμηλότερο της αγοράς, προκαταβολή από 20% και εξόφληση σε έως και 60 μήνες.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top