Η Dunlop συμμετέχει στον αγώνα 24 Heures Motors

Φέρνει περίπου 3.500 ελαστικά στην πίστα.  

Dunlop 24 Heures Motors

Οι oμάδες της Dunlop κατέχοντας τις τρεις πρώτες θέσεις στην κατάταξη των Ομάδων του FIM Endurance World Championship συμμετέχουν στον ιστορικό αγώνα 24 Heures Motors ο οποίος θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο 29 & 30 Αυγούστου. Η Dunlop είναι έτοιμη να τις βοηθήσει να αγωνιστούν με στόχο την κατάκτηση μιας ιστορικής νίκης στον αγώνα του σιρκουί Le Mans Bugatti.  H σεζόν FIM EWC συνεχίζεται με την 43η έκδοση του 24ωρου Αγώνα Αντοχής του Le Mans  μετά από μακρά απουσία από τον τελευταίο γύρο, των 8 Hours του Sepang τον περασμένο Δεκέμβριο. 


Κι ενώ το Πρωτάθλημα είχε σταματήσει για 8 μήνες, η Dunlop εργάζεται εντατικά με τις συνεργαζόμενες ομάδες της για να συμμετέχει στο Le Mans, με την καλύτερη δυνατή προετοιμασία.Αφού οι δύο αγώνες έχουν ήδη πραγματοποιηθεί για αυτή τη σεζόν, οι τρεις κορυφαίες ομάδες αγωνιστικών μοτοσικλετών που βρίσκονται στην κορυφή της κατάταξης του πρωταθλήματος, τρέχουν φορώντας ελαστικά Dunlop, σε διαφορετικές μηχανές κατασκευαστών. Η Suzuki Endurance Racing Team πρωτοστατεί μπροστά από την BMW Motorrad World Endurance Team και την Yamaha της Wojcik Racing Team.  

Όπως πάντα στο άκρως απαιτητικό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM EWC, η Dunlop θα προσφέρει ένα συνδυασμό στάνταρ ελαστικών KR καθώς και ελαστικά προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις του συγκεκριμένου αγώνα. Η σειρά ελαστικών KR συμπεριλαμβανομένων των μπροστινών ελαστικών KR106 και KR109 όπως και των πίσω ελαστικών KR108 είναι αποδεδειγμένα νικητές των αγώνων, όμως οι επίσημες συνεργαζόμενες ομάδες της Dunlop στην κορυφαία κατηγορία αγώνων αντοχής, θα έχουν επίσης την ευκαιρία να αγωνιστούν με ελαστικά προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις του συγκεκριμένου αγώνα.


Τα δεδομένα που συγκεντρώθηκαν από τις δοκιμές των ελαστικών Dunlop κατά το υψηλότερο επίπεδο ανταγωνισμού αγώνων αντοχής δύο τροχών, συντελούν άμεσα στην παραγωγή της επόμενης γενιάς ελαστικών δρόμου και πίστας αγώνων.  Για να προμηθεύσει τις επίσημες συνεργαζόμενες ομάδες καθώς και τις 18 ομάδες που αγωνίζονται στο EWC Dunlop Independent Trophy, η Dunlop φέρνει περίπου 3.500 ελαστικά στην πίστα.

Το EWC Dunlop Independent Trophy απονέμει χρηματικό έπαθλο σε ιδιωτικές και ερασιτεχνικές ομάδες για τέσσερα χρόνια ενώ επίσης θα διανείμει 40.000€ επιπλέον, σε ανεξάρτητες ομάδες στο Le Mans, παρέχοντας σημαντική οικονομική υποστήριξη σε ιδιωτικές ομάδες που διαγωνίζονται στην παγκόσμια αγωνιστική σκηνή.Οι 24 Heures Motors είχαν αρχικά σχεδιαστεί για να τις ακολουθήσει ένας άλλος ιστορικός 24ωρος αγώνας στη Γαλλία, ο Bol d'Or, ένας αγώνας που πλέον έχει ακυρωθεί. Η σεζόν FIM EWC θα ολοκληρωθεί στις 27 Σεπτεμβρίου με τις νέες 12 Ώρες του Estoril στην Πορτογαλία.   

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top