Θρίαμβος της DS Automobiles στον πρώτο αγώνα της Formula E στο Βερολίνο

Σε έναν απίστευτο αγώνα γεμάτο συγκινήσεις

DS Automobiles Formula E

Η DS Automobiles, σε έναν απίστευτα συναρπαστικό αγώνα στο πρώτο E-Prix του Βερολίνου είδε τον Antonio Felix Da Costa να προηγείται από την pole position μέχρι και την καρώ σημαία του τερματισμού, καταφέρνοντας να διευρύνει το προβάδισμα στη βαθμολογία οδηγών και κατασκευαστών, στον πρώτο αγώνα του πιο έντονου φινάλε στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού. 


Η ABB Formula E αποτελεί ένα από τα συναρπαστικότερα Πρωταθλήματα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, καθώς συγκεντρώνει τις περισσότερες συμμετοχές Κατασκευαστών, ενώ φέτος θα γίνει κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν: ένα φινάλε έξι αγώνων σε εννέα ημέρες στη γερμανική πρωτεύουσα. Τόσο οι οδηγοί, όσο και οι ομάδες θα είναι υπό μεγάλη πίεση, καθώς αγωνίζονται σε τρεις διαφορετικές πίστες. 


Η DS Automobiles με τις δύο πρώτες θέσεις στις κατατακτήριες δοκιμές, εξασφάλισε την πρώτη σειρά εκκίνησης στον αγώνα με τον Antonio Felix Da Costa και τον Jean-Éric Vergne. Ενώ ο Antonio ήταν το φαβορί, ο teamate του Jean-Éric έκανε έναν απίστευτο αγώνα, αλλά δυστυχώς απομακρύνθηκε από την κορυφή ύστερα από ένα ατύχημα. Το αποτέλεσμα σήμερα δίνει στον Antonio ένα προβάδισμα 41 πόντων στη βαθμολογία των Οδηγών και στην DS Automobiles ένα προβάδισμα 36 πόντων στη βαθμολογία των Κατασκευαστών, με πέντε ακόμη αγώνες να απομένουν για να ολοκληρωθεί το φετινό Πρωτάθλημα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top