O ρόλος του ομίλου της Fiat στην επανεκκίνηση της Ιταλίας

Η προσπάθεια για να ανακάμψει η χώρα από τον κορωνοϊό

Fiat Chrysler Automobiles (FCA) κορωνοϊός

Η Ιταλία πέρασε εξαιρετικά δύσκολες στιγμές, με την παύση των λειτουργιών όλων σχεδόν των δραστηριοτήτων, λόγω της πανδημίας του COVID-19. Η χώρα επιστρέφει σταδιακά στην κανονικότητα και απαιτείται τεράστια προσπάθεια για την επανεκκίνηση της οικονομίας, αλλά και συνολικά της κοινωνίας. Ο Όμιλος Fiat Chrysler Automobiles (FCA), για 121 χρόνια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της πρωτοπορίας, της τεχνολογίας και της βιώσιμης ανάπτυξης. Πάνω απ’ όλα, η FCA, διαχρονικά αποτελούσε την κινητήριο δύναμη της Ιταλίας για ένα καλύτερο μέλλον, κάτι που εκφράστηκε ιδιαίτερα στη δεκαετία του 1950, μετά την καταστροφή του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου. Τώρα η FCA για ακόμα μία φορά παίρνει θέση στην προσπάθεια η χώρα να ανακάμψει από την πανδημία του COVID-19.

«Ο Όμιλος FCA θέλει να έχει ενεργό ρόλο στην ανάκαμψη, όπως έκανε και τόσες άλλες φορές στο παρελθόν, με σταθερή βάση και μεγάλη επιθυμία να τα καταφέρουμε», δήλωσε ο κ Olivier Francois, Πρόεδρος της μάρκας Fiat σε παγκόσμιο επίπεδο και Chief Marketing Officer της FCA. «Στο νέο video που δημιουργήσαμε, μιλάμε στους εργαζόμενους μας, στους συνεργάτες μας, τους προμηθευτές μας, αλλά και στους πελάτες μας. Αν εργαστούμε όλοι μαζί θα γίνουμε η «μηχανή» που θα κάνει πραγματικότητα την ανάκαμψη της χώρας».


Όπως και στο παρελθόν ο Όμιλος Fiat Chrysler Automobiles ξεκινά με τον ίδιο ενθουσιασμό και δύναμη. Με περισσότερους από 1.500 προμηθευτές στην Ιταλία, δεκάδες μονάδες παραγωγής και πολυάριθμες εγκαταστάσεις σε όλη την επικράτεια, η FCA αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Ιταλίας.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top