Η τιμή της νέας Alfa Romeo Giulia Veloce Ti στην Ελλάδα

H απόλυτη τετρακίνητη έκδοση του μοντέλου

Alfa Romeo Giulia Veloce Ti τιμή

Η νέα έκδοση της Giulia MY20 με τα διακριτικά Veloce Ti συνδυάζει τρία θρυλικά ονόματα της ιταλικής εταιρείας για τη δημιουργία της απόλυτης τετρακίνητης έκδοσης του μοντέλου.Διαθέσιμη αποκλειστικά με τον 2λιτρο Turbo βενζινοκινητήρα απόδοσης 280 ίππων και το προηγμένο σύστημα τετρακίνησης Q4, η Giulia Veloce Ti διαθέτει μια σειρά αναβαθμίσεων σε επίπεδο εμφάνισης και αεροδυναμικής, αλλά και κορυφαίο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας. Σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων και το προηγμένο σύστημα τετρακίνησης Q4, επιταχύνει το μοντέλο από στάση στα 100χλμ./ώρα σε μόλις 5,2 δλ. .

Όπως και οι υπόλοιπες εκδόσεις της Giulia MY20, η Veloce Ti διαθέτει ένα πλήρες πακέτο εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας, με τις κυριότερες διαφορές σε σχέση με το παρελθόν να εστιάζονται στο νέο σύστημα πολυμέσων με την οθόνη αφής των 8,8 ινστών, αλλά και τα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης (ADAS) που προσδίδουν επίπεδο αυτόνομης οδήγησης 2 στο μοντέλο.

Η νέα Alfa Romeo Giulia Veloce Ti είναι διαθέσιμη στην Ελληνική αγορά με τιμές από 65.000 ευρώ, ενώ η γκάμα του μοντέλου ξεκινά από τις 43.500 ευρώ περιλαμβάνοντας εκδόσεις με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου απόδοσης από 190, έως 510 ίππους.        

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top