Η BMW Σειρά 3 αποκτά plug-in υβριδικές εκδόσεις

 Πότε έρχονται

BMW Σειρά 3 plug-in υβριδικές εκδόσεις

Η BMW ενισχύει την παρουσία των plug-in υβριδικών συστημάτων κίνησης στην πολυτελή, μεσαία κατηγορία με τον ερχομό μιας ολοκληρωμένης γκάμας μοντέλων. Προσεχώς, η οικογένεια ηλεκτροκίνητων οχημάτων της BMW Σειράς 3 θα περιλαμβάνει συνολικά τέσσερα μοντέλα. Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα της νέας BMW 330e Sedan ,η νέα BMW 330e Touring αναμένεται από το καλοκαίρι του 2020 (Επιπλέον, και τα δύο μοντέλα θα διατίθενται από το καλοκαίρι του 2020 τόσο με κλασική πίσω κίνηση (RWD) όσο και με το ευφυές σύστημα τετρακίνησης (AWD) BMW xDrive.


Στις νέες plug-in υβριδικές εκδόσεις της BMW Σειράς 3, η τελευταία γενιά της τεχνολογίας BMW eDrive προσφέρει αυξημένη απόδοση και ηλεκτρική αυτονομία σε συνδυασμό με τη διάσημη οδηγική απόλαυση BMW. Η άμεση απόκριση του ηλεκτροκινητήρα γίνεται αισθητή κατά την εκκίνηση και επιτάχυνση, επιτείνοντας τον ενθουσιώδη χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Χάρη στο υψηλό ενεργειακό περιεχόμενο των μπαταριών ιόντων λιθίου με υπερσύγχρονη τεχνολογία κυψελών, οι plug-in υβριδικές εκδόσεις της νέας BMW Σειράς 3 μπορούν να λειτουργούν μόνο με ηλεκτρική ενέργεια – συνεπώς με μηδενικές εκπομπές ρύπων – με μέγιστη αυτονομία από 55 έως 68 χλμ. (προκαταρκτικές τιμές).


Με αυτό τον τρόπο, το BMW Group συνεχίζει ακάθεκτο την προϊοντική επέλαση ηλεκτροκίνητων μοντέλων το 2020. Ως πρωτοπόρος στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, η εταιρεία είχε ήδη πουλήσει μισό εκατομμύριο οχήματα με αμιγώς ηλεκτρικά ή plug-in υβριδικά συστήματα κίνησης σε όλο τον κόσμο μέχρι το τέλος του 2019. Μέχρι τα τέλη του 2021, το BMW Group στοχεύει να έχει πάνω από ένα εκατομμύριο οχήματα με ηλεκτρικά/plug-in υβριδικά συστήματα κίνησης στο δρόμο. Το ένα στα τέσσερα οχήματα που θα πωλούνται από το BMW Group στην Ευρώπη μέχρι το 2021 θα είναι ηλεκτροκίνητο: το ποσοστό αυτό θα φτάσει στο ένα τρίτο μέχρι το 2025 και στο 50% μέχρι το 2030. Το BMW Group σχεδιάζει να επεκτείνει τη γκάμα του για να συμπεριλάβει 25 ηλεκτρικά/ plug-in υβριδικά μοντέλα μέχρι το 2023.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top