Μειώνεται ο χρόνος παράδοσης του Hyundai  Kona Electric

Τι άλλο άλλαξε 

Hyundai Kona Electric παράδοση Ευρώπη

Η Hyundai Motor θα τριπλασιάσει τη διαθεσιμότητα του Kona Electric για τους πελάτες της στην Ευρώπη. Από το Μάρτιο του 2020, η εταιρεία θα εντάξει το Kona Electric στην παραγωγή διαδικασία του εργοστασίου της στην Τσεχία ενώ παράλληλα θα αυξήσει την υπάρχουσα παραγωγή της από το εργοστάσιο της Νότιας Κορέας. Αυτό θα βελτιώσει δραστικά τους χρόνους παράδοσης για τους πελάτες στην Ευρώπη. 


Το Kona Electric έχει αναγνωριστεί επανειλημμένα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ως πρωτοποριακό αυτοκίνητο. Είναι το πρώτο μοντέλο που κυκλοφόρησε στην Ευρώπη συνδυάζοντας τη SUV σχεδίαση με πλήρη ηλεκτροκίνηση μεγάλης εμβέλειας, τοποθετώντας το Kona Electric ένα βήμα εμπρός για τους πελάτες που αναζητούν ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Με μια σειρά βελτιώσεων που εισήχθησαν πρόσφατα, προσφέρει ακόμα περισσότερα οφέλη στους πελάτες, όπως η ταχύτερη φόρτωση, νέες δυνατότητες συνδεσιμότητας που προστίθενται με το Hyundai Bluelink® και ένα νέο προαιρετικό σύστημα πλοήγησης με κεντρική οθόνη 10,25 ιντσών. 

 Η απόφαση να παράγεται παράλληλα το Kona Electric και στην Ευρώπη έγινε με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των Ευρωπαίων πελατών της μάρκας. Η ζήτηση για το Kona Electric ξεπέρασε τις προσδοκίες και η αυξημένη παραγωγική ικανότητα αποσκοπεί να συμβαδίσει με την αυξανόμενη ζήτηση. 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top