Η Jeep κάνει...σέρφινγκ 

Δείτε  την ειδική έκδοση Jeep Wrangler 1941 designed by Mopar

Jeep World Surf League (WSL)

Οι Jeep και Mopar ενώνουν τις δυνάμεις τους και δαμάζουν τα κύματα των αγώνων surfing στη Γαλλία  και την Πορτογαλία έως την 28 Οκτωβρίου στα πλαίσια του World Surf League (WSL).Οι κορυφαίες δυνατότητες εξατομίκευσης των Jeep συνδυάζονται με το μοναδικό στιλ που επιλέγουν οι κορυφαίοι surfers για τις σανίδες τους.Το παρόν σε αυτές τις ξεχωριστές εκδηλώσεις δίνει και η ειδική έκδοση Jeep Wrangler 1941 designed by Mopar.

Στο πλευρό της διοργάνωσης βρίσκεται και το ξεχωριστό Jeep Wrangler 1941 designed by Mopar, ένα αυτοκίνητο που δείχνει όσο κανένα άλλο τις δυνατότητες εξατομίκευσης των μοντέλων της μάρκας.  Το πάθος για εξατομίκευση και μοναδικότητα που εκφράζει η Jeep ενισχύεται στη διοργάνωση και από την παρουσία του "Mopar Garage", μιας διαφορετικής έκθεσης όπου οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν σανίδες του surf οι οποίες έχουν δημιουργηθεί από τους καλλιτέχνες-surfers, Anais Schmitt και Beatriz Neves που εξειδικεύονται στη κατασκευή γραφιστικών με σπρέι σε εξοπλισμό surfing.

Η δουλειά τους εστιάζει τόσο στην προστασία του εξοπλισμού, όσο και στο να δοθεί μία δόση μοναδικότητας σε αυτά τα τεχνολογικά αντικείμενα. Το αποτέλεσμα είναι σανίδες που βελτιώνουν τις επιδόσεις των αθλητών και παράλληλα είναι πανέμορφες. Κάτι αντίστοιχο κάνει και η Mopar, η οποία μέσω μιας ευρείας γκάμας αξεσουάρ βελτιώνει τις επιδόσεις και την αντοχή των μοντέλων της Jeep, επιτρέποντας παράλληλα στο χρήστη να έχει στη διάθεση του ένα πραγματικά ξεχωριστό αυτοκίνητο.

Η συνεργασία της Jeep με το WSL ξεκινά το 2015 με τη μάρκα του ομίλου FCA να αποτελεί τον πρώτο αποκλειστικό συνεργάτη της διοργάνωσης από το χώρο του αυτοκινήτου. Το Surfing εκφράζει απόλυτα τις αξίες της Jeep, όπως είναι η ελευθερία και το πάθος για την περιπέτεια, στοιχεία που καθιστούν μοναδικά τα μοντέλα της μάρκας. Η αίσθηση του να είσαι ένα με τη φύση και να ξεπερνάς τα όρια σου είναι χαρακτηριστικά που μοιράζονται οι φίλοι της Jeep και βέβαια του Surfing.   

Βαγγέλης Γκούμας

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top