Με καμουφλάζ η νέα BMW Σειρά 2 Gran Coupe  

Στο τελικό στάδιο των δοκιμών 

BMW Σειρά 2 Gran Coupe 

Οι τελευταίες πινελιές μπαίνουν τώρα στην πρώτη BMW Σειρά 2 Gran Coupe κατά τη διάρκεια της τελικής φάσης δοκιμών. Μάλιστα το νέο, τετράθυρο, πολυτελές compact coupe χρησιμοποιεί ένα στοιχείο αυτοπροβολής στις δοκιμαστικές διαδρομές του στην περιοχή του Μονάχου. Εξάπτοντας ακόμα περισσότερο την περιέργεια των περαστικών για το εντυπωσιακό, πολύχρωμο καμουφλάζ των μοντέλων δοκιμών,

Ο μεγάλος QR κωδικός στις εμπρός πόρτες οδηγεί τα έκπληκτα βλέμματα στον ιστότοπο www.bmw.com/2-series-gran-coupe.Το σπορ κορυφαίο μοντέλο εφοδιάζεται με τον ισχυρότερο τετρακύλινδρο κινητήρα στην οικογένεια του BMW Group, αποδίδοντας 225 kW (306 hp). Επίσης συνοδεύεται στάνταρ από το νέο μπλοκέ διαφορικό Torsen, που προσφέρει στο αυτοκίνητο ακόμα πιο σπορ αίσθηση, μέσω μερικής εμπλοκής των εμπρός τροχών.

Πριν την παγκόσμια πρεμιέρα της Σειράς 2 Gran Coupe στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Los Angeles το Νοέμβριο του 2019, αυτός ο κεντρικός ιστότοπος (homepage) θα προσφέρει στους επισκέπτες συνεχή ενημέρωση με ανακοινώσεις και νέες πληροφορίες για το πρωτοποριακό, πολυτελές αυτοκίνητο. Το λανσάρισμα της BMW Σειράς 2 Gran Coupe στην παγκόσμια αγορά αναμένεται την άνοιξη του 2020.

Βαγγέλης Γκούμας
 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top