Το Nissan Altima ανάμεσα στα 12 καλύτερα αυτοκίνητα του 2019

Ποια είναι η βασική του τιμή

Nissan Altima

Από όλα τα νέα οχήματα που αξιολόγησε  η συντακτική ομάδα του Autotrader.com, κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, ξεχώρισε μια ντουζίνα,  συμπεριλαμβανομένου του νέου  Nissan Altima. Το συγκεκριμένο  βραβείο, ως ένα από τα 12 καλύτερα αυτοκίνητα του Autotrader για το 2019,  παρουσιάστηκε στις 17 Απριλίου στο φετινό Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου,  στη Νέα Υόρκη.


Το ολοκαίνουργιο  Altima προσφέρεται σε πέντε επίπεδα εξοπλισμού, εξοπλισμένο με τον κινητήρα  2.5 λίτρων και με στάνταρ  το Intelligent All-Wheel Drive. Στην τιμή εκκίνησης  περιλαμβάνει ένα μακρύ κατάλογο βασικών χαρακτηριστικών, όπως τα Apple CarPlay™ και Android Auto, το κάθισμα οδηγού 8 κατευθύνσεων, την έγχρωμη οθόνη 8 ιντσών με έλεγχο πολλαπλής αφής, την αυτόματη πέδηση έκτακτης ανάγκης, και την ειδοποίηση πίσω πόρτας (Rear Door Alert).Επιπλέον, οι εκδόσεις  Altima SR και Platinum διατίθενται με τον προηγμένο VC-Turbo κινητήρα 2 λίτρων (με κίνηση αποκλειστικά στους εμπρόσθιους τροχούς). Η αποκλειστική έκδοση Altima Edition ONE, με βάση τον κινητήρα  Platinum VC-Turbo, προσφέρεται σε περιορισμένο αριθμό και συνοδεύεται από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nissan Concierge.


Σε ότι αφορά το νέο Altima, οι συντάκτες έγραψαν: "Το Altima μας εντυπωσιάζει με ένα πρωτοποριακό εσωτερικό που σας κάνει να αισθάνεστε σαν να βρίσκεστε σε ένα πολύ πιο ακριβό αυτοκίνητο, ειδικά στις υψηλότερες εξοπλιστικές εκδόσεις, κάνοντας το να ξεχωρίζει σε σύγκριση με το Toyota Camry και το Honda Accord. Ένα άλλο πράγμα που κάνει το νέο Altima ξεχωριστό είναι ο  διαθέσιμος κινητήρας  μεταβλητής συμπίεσης VC-Turbo, ο οποίος προσφέρει περισσότερη ισχύ όταν το χρειάζεστε και μεγαλύτερη απόδοση σε υψηλότερες ταχύτητες.”
Το πρωτοποριακό εσωτερικό του , η δυνατότητα εξοπλισμού με το  Intelligent All-Wheel Drive, ο προηγμένος κινητήρας VC-Turbo και η τιμή εκκίνησης στα 24.000 δολάρια, είναι μερικοί από τους ουσιώδεις λόγους  που ενέταξαν το Altima στην ακριβοθώρητη λίστα.   

Βαγγέλης Γκούμας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top