Ήρθε το νέο  Volvo V60 στην Ελλάδα-Δείτε τις τιμές  

Υπάρχουν και υβριδικές εκδόσεις 

Volvo V60

Το νέο Volvo V60, το premium wagon που απαντά στις προκλήσεις της σύγχρονης ζωής, βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα. Στην γκάμα του περιλαμβάνονται κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, καθώς και δύο υβριδικά συστήματα κίνησης Twin Engine, με τεχνολογία Plug-in Hybrid. Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής για το νέο V60 ξεκινούν από €44.928 για τον κινητήρα diesel D3 των 150 ίππων.

 

 

Ακολουθούν οι εκδόσεις με τον κινητήρα diesel D4 που αποδίδει 190 ίππους, με τιμή από €51.324, και οι εκδόσεις με τον κινητήρα βενζίνης Τ6, απόδοσης 310 ίππων, με τετρακίνηση (AWD) και τιμή από €54.648. Στην κορυφή της γκάμας του νέου V60 τοποθετούνται δύο εκδόσεις με υβριδική Plug-In τεχνολογία και τετρακίνηση (AWD): T8 Twin Engine με απόδοση 390 ίππων και T6 Twin Engine με απόδοση 340 ίππων, που θα διατεθεί λίγο αργότερα.

 

 

Οι πετρελαιοκίνητες εκδόσεις είναι διαθέσιμες με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή αυτόματο κιβώτιο Geartronic 8 σχέσεων, ενώ οι υπόλοιπες εκδόσεις διατίθενται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο Geartronic 8 σχέσεων.


Βαγγέλης Γκούμας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top