Νίκη για τη SKODA Fabia R5 στη WRC 2 του Ράλλυ Κορσικής

Τέσσερα στα πρώτα πέντε αυτοκίνητα στον τερματισμό της WRC 2 ήταν SKODA Fabia R5

Νίκη για τη SKODA Fabia R5 στη WRC 2 του Ράλλυ Κορσικής

Μία SKODA Fabia R5, με πλήρωμα τους Γιαν Κοπέτσκυ / Πάβελ Ντρέσλερ (Jan Kopecký / Pavel Dresler) τερμάτισε πρώτη στην κατηγορία WRC 2 του Ράλλυ Κορσικής. Το αποτέλεσμα αυτό φέρνει τους Κοπέτσκυ / Ντρέσλερ στην πρώτη θέση της κατάταξης του πρωταθλήματος οδηγών στη WRC 2, μετά από 4 αγώνες - από τους 13 συνολικά - στο καλεντάρι για το 2018.

Το άλλο πλήρωμα της SKODA Motorsport, οι νεαροί Νορβηγοί Όλε Κρίστιαν Βέιμπι / Στιγκ Ρούνε Σκιάρμοεν (Ole Christian Veiby / Stig Rune Skjærmoen) πέτυχαν δύο φορές τον ταχύτερο χρόνο ειδικής και έχασαν για μόλις 1,8 δευτερόλεπτα μία θέση στο βάθρο, στο οποίο ανέβηκε ένας άλλος οδηγός με Skoda Fabia R5, ο Ιταλός ιδιώτης οδηγός Fabio Adolfi.

Γεγονός είναι πως η SKODA Motorsport είχε μία συνολικά εντυπωσιακή παρουσία με τις Fabia R5 στην Κορσική, αφού τα αυτοκίνητα τερμάτισαν στις 4 από τις πρώτες 5 θέσεις στην κατάταξη της WRC 2, μάλιστα με δύο από αυτά σε χέρια ιδιωτών οδηγών. Κάτι που δείχνει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο την προσεγμένη σε κάθε λεπτομέρεια δουλειά που έχει γίνει από τη SKODA στην προετοιμασία της συγκεκριμένης έκδοσης.

Φυσικά, τα τελικά αποτελέσματα του Ράλλυ Κορσικής ενθουσίασαν τον επικεφαλής της SKODA Motorsport Μίχαλ Χραμπάνεκ (Michal Hrabánek), ο οποίος δήλωσε πως: «Η τέλεια σαιζόν μας συνεχίζεται, μιας και πλέον με τους Κοπέτσκυ / Ντρέσλερ και Τίντεμαντ / Άντερσσον έχουμε τις θέσεις 1 και 2 της γενικής κατάταξης της κατηγορίας WRC 2».

Ο επόμενος αγώνας είναι το Ράλλυ Αργεντινής, που θα διεξαχθεί από τις 26 έως τις 29 Απριλίου.

Βαγγέλης Γκούμας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top