Δείτε το SMART του 2030

Επικοινωνεί και με τους πεζούς

Δείτε το  SMART του 2030

Στην  Διεθνή έκθεση αυτοκινήτου  στην Φρανκφούρτη εκτός από τα μοντέλα που κυκλοφορούν ή θα κυκλοφορήσουν άμεσα στον δρόμο θα παρουσιαστούν και πρωτότυπα από το μέλλον. Η smart το… παρατράβηξε και θα παρουσιάσει το μοντέλο της που θα κυκλοφορήσει το…2030.

Μιλάμε για το Vision EQ fortwo το οποίο θα έχει μήκος 2,7 μέτρα ,πλάτος στα 1,7 μέτρα θα τροφοδοτείται από ηλεκτρικό κινητήρα και θα διαθέτει υπερσύχρονα συστήματα άνεσης ,ασφάλειας και συνδεσιμότητας. Σύμφωνα με την εταιρεία  θα διαθέτει προηγμένη  αυτόνομη  οδήγηση, δηλαδή ουσιαστικά θα πηγαίνει χωρίς την παρέμβαση του οδηγού καθώς δεν θα υπάρχει τιμόνι και  πεντάλ .

Ο πίνακας οργάνων  θα είναι ουσιαστικά πίνακας ελέγχου των λειτουργιών του smart  επιβαίνοντες το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να  και μέσω αυτού το μόνο που θα κάνουν ι επιβάτες είναι να ορίσουν τον προορισμό τους και το  αυτοκίνητο θα τους πηγαίνει  μόνο του. Επιπλέον θα υπάρχει και εξωτερική οθόνη μπροστά  η οποία θα μεταφέρει μηνύματα στους πεζούς..

Βέβαια πάντα μιλάμε για ένα πρωτότυπο αλλά ας μην ξεχνάμε τα τελευταία χρόνια βγαίνουν πρωτότυπα τα οποία σε αρκετές περιπτώσεις είναι ίδια στη συνέχεια με τα μοντέλα παραγωγής.

Βαγγέλης Γκούμας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top